Professor Drabb

Laat de Professor uw bezoekers entertainen door op een charmante, onbeschaamde maar vooral aanstekelijke en humoristische manier de hand te lezen!
De act is recht door zee, direct en eerlijk. Het "Wonder van Hilversum" neemt hierbij geen hand voor de mond. Zijn korte en krachtige optredens zitten vol humor en spanning. De reacties zijn zonder uitzondering vol ongeloof en verbazing.
De verbijstering is vaak groot als Drabb, simpelweg door het bestuderen van de handen en soms ook persoonlijke voorwerpen, het opmerkelijk vaak bij het rechte eind heeft. Hij zal niet uw toekomst voorspellen, maar leest uw verleden. De welbespraakte professor is kritisch op zichzelf en vraagt degene die hij de hand heeft gelezen dan ook altijd om een rapportcijfer. Gemiddeld 80 % van zijn uitspraken wordt als juist en waar beoordeeld! Niet voor niets is Professor Drabb vier keer houder van het wereldrecord handlezen.
De Professor is niet alleen de populairste en bekendste handlezer van Nederland. Hij is een handlezer nieuwe stijl en van uitzonderlijke klasse. Betrouwbaar, onvoorspelbaar, ontwapenend en met veel flair. Dat is Professor Drabb. Onbeschaamd sprekend. Zie voor alle achtergronden en interviews, wereldrecordpogingen, handlezingen van BN-ers, en laatste nieuws: www.drabb.com en www.handlezen.nuArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact