We hebben méér dan zestig verschillende Levende Standbeelden. Ze zijn verrassend, historisch, fantasievol of juist realistisch, maar altijd: theater op hoog niveau!! Op deze pagina vindt u een keuze uit ons uitgebreide aanbod. Voor een totaaloverzicht kijkt u op levendstandbeeld.nl
bel ons als u iets bijzonders zoekt. Er zijn veel meer mogelijkheden. Ook standbeelden op maat!

Barok in BronsJheronimus BoschMosselmanWat schaft de pot?

Barok in Brons is op iedere plek in hun element. Op hun sokkel of als animatie act tussen de gasten. Zij spelen een frivool spel van fraaie bewegingen en non-verbale interactie.
Rembrandt de grootste kunstenaar die Nederland ooit gekend heeft, symbool van de Gouden Eeuw.
Jheronimus Bosch ging de geschiedenis in als ‘den duvelmakere’ (de schepper van duivels) en als schilder van satirische voorstellingen. Hoewel hij al tijdens zijn leven beroemd was, is er vrij weinig over hem bekend. Maak nu kennis!
De Mosselman is een prachtige replica van het oorspronkelijke beeld in Yerseke. Compleet met lieslaarzen en z’n mand gevuld, laat hij de oude kunst van het mosselvangen zien.
'Wat Schaft de Pot?" Een echtpaar aan tafel, een mysterieus dampende pan, maar liefst drie lege borden en een lege stoel. Wanneer vrouwlief opschept blijkt het hun lievelingskostje te zijn! Of hun gast hier ook blij van wordt? Wie schuift aan? Wie tast toe? Eet smakelijk!

TerraHet Stenen SprookjeTwee emmertjes water halenBallerinaHet Bankstel

Terra; in schijnbaar levenloos gesteente smeult een onbevredigd, innerlijk vuur: gesmoorde emoties dringen door de gestolde lava naar buiten.
Begeleid door imponerende muziek naderen Zarrates & Pisar het publiek. Menigeen wijkt uit... Wie blijft kijken en hen volgt, zal Het Steenen Sprookje horen en uiteindelijk begrijpen waar hun stenen hart naar zoekt.
Twee emmertjes water halen is een plaatje. De oudhollandse dame staat bij haar prachtige put die echt gevuld is met water.
De Ballerina staat bewegingsloos op haar sokkel. De muziek start en langzaam komt de Ballerina tot leven. Ze beweegt, ze danst.
Het Bankstel is een wonderlijke combinatie van living statue en bewegingstheater. Het Bankstel kijkt, praat, fluistert, roddelt, kietelt en zingt.

PaljasFrozenChocopietjeVliegensvlugGroen

Paljas weet zich in werkelijk iedere houding te wringen om - met succes - een lach te ontlokken aan zijn publiek. Hij doet zijn naam eer aan!
Frozen is ijzig, stil, abstract, fris, gracieus; een absolute streling voor het oog.
Chocopietje is om op te eten! Precies als echte chocola... Je mag er best aankomen want je krijgt geen vieze handjes!
Vliegensvlug, druk. druk, druk. Deze stewardess heeft een merkwaardige kijk op serviceverlening. Hyperactief, maar kordaat volgt ze haar eigen gebruiksaanwijzing. Zij ziet in elke uitdaging een kans als zij niet al druk doende is met totaal andere belangrijke zaken.
Een man met een heldere blik,niet van zijn stuk te brengen, zijn gezicht strak in de plooi. Op twee meter hoogte is het leven eenvoudig te overzien en is hij iedereen een stap voor. Groen! is onconventioneel en gretig op zoek naar zijn grenzen.

Meer Levende Standbeelden vind je op: www.levendstandbeeld.nl

Steltentheater.com

 


 

 

ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact

 

 

262px