Theatermakers die hun ervaring en creativiteit verbinden met die speciale act, presentatie of andere theatrale uiting die je nodig hebt voor een bedrijfsfeest, vakbeurs of ander evenement en voor elke denkbare doelgroep. Met de juiste entourage, sfeer, kleding en attributen en gewoon een goed verhaal geeft Theater Quatsch aan al haar acts de juiste lading en professionaliteit mee.

TheaterQuatsch

Table Magic
Nostalgische magie in een modern jasje...
Johan Janssen past met zijn ingetogen maar verbazingwekkende table-magic bij iedere gedenkwaardige gelegenheid. Of het nu een informele ontvangst danwel een meer officiële ambiance betreft, Johan kan u versteld laten staan van zijn fabuleuze kunsten. Goochelen met doorsnee goochelattributen zoals speelkaarten wordt afgewisseld met alledaagse voorwerpen. Entertainment dat elk feest luister bij kan zetten!

Hassan, de Wonderkoopman (straattheater)
Hassan is de man waar je moet zijn voor een praatje en hij verkoopt alles wat los en vast zit. Van water en touw tot Vliegende Tapijten (even proberen? ) tot het enige, echte , authentieke, originele Sprookjesboek van 1001 Nacht (korting bij afname van 10 exemplaren) tot zijn eigen vrouw (tegen elk aannemelijk bod). Kortom: een komische straattheatershow met veel grappen en goocheltrucjes en veel gelach en publieksinteractie. Deze straatverkoper is welbespraakt en weet het publiek op betoverende manier aan zich te binden.

Hassan, de theeschenker (animatie)
Deze op Arabische en 1001-nacht leest geschoeide figuur ontvangt uw gasten aan de deur om ze direct in de juiste sfeer te brengen. Hij voorziet hen onder vrolijk gebabbel van een glaasje munt- of appelthee waarbij de gast het glaasje zelfs mag houden! Samen met zijn "hulpjes" voorziet hij u niet alleen van een glaasje warm drinken, er is tevens volop keuze uit bijzondere lekkernijen die u niet kunt afslaan!

Dr. Q's magistrale vlooiencircus(variété, straattheater)
Stap terug in de tijd en neem een kijkje bij het kleinste circus ter wereld, bevolkt door minuscule artiesten: VLOOIEN!!!
Klein van stuk, groot in daden! Zie hoe deze kleine kunstenmakers een koets voortrekken, balans zoeken op een loopbal en de weergaloze stunt van de levende kanonskogel vlekkeloos uitvoeren! Tevens kunt u getuige zijn van een dubbele salto op het strakke koord met als grande finale de sprong des doods door een brandende hoepel! En dit allemaal op een speeloppervlakte van nog geen 900 cm2! De alom gerespecteerde vloloog Dr. Q presenteert de voorstelling en doorweeft het spektakel met interessante wetenswaardigheden over de voortdurende training en het bijzondere leven van de artiesten.

 


ArtiestenNieuwsbriefZoekThemaAgendaEmailContact