“Ware zinsbegoocheling”
Henk Arnoldus, de goochelkampioen, is de rust zelve met een perfect gevoel voor timing. Leo Smetsers staat voor onrust, snelheid; zowel verbaal als in zijn werk. Geef dit duo de bühne en wat volgt is poëzie en chaos, spektakel en stilte, een lach en verbijstering.

ADH2 is een unieke, grensverleggende voorstelling met een flinke dosis humor, onnavolgbare mentale magie afgewisseld met prachtige illusies. Het optreden wordt afgesloten met een uitgebreide set tafelgoochelen als dessert.

Is het magie? Is het komedie? Is het toneel? Deze adembenemende, magische ervaring laat zich moeilijk in een hokje stoppen: ADH2 is het allemaal!

ADH2 staat garant voor amusement op topniveau, verzorgd door twee door de wol geverfde entertainers, die samen goed zijn voor inmiddels meer dan 50 jaar aan podiumervaring.

Henk Arnoldus en Leo Smetsers zorgen voor het perfecte interactieve entertainment: een soepele combinatie van mentale magie en verbluffende effecten, vermengd met verhalen en een grote dosis humor. Professioneel, maar altijd met een lach!

Variërend van dinnershow en theateroptreden tot ‘table hopping’ en ondersteuning op beurzen, beurstraining en lezingen (communicatie, waarneming en beïnvloeding). Dus zowel voor gezellige bedrijfsfeesten of familie-avonden als voor commercieel belangrijke evenementen waarbij omzet moet worden gegenereerd.

ADH2 is te boeken op iedere denkbare locatie, voor één tot enkele honderden toeschouwers, voor een duur van 10 minuten tot 1,5 uur. En afhankelijk van het arrangement dat u kiest, leren de deelnemers ook nog belangrijke lessen in communicatie, waarneming en beïnvloeding.

Het uitgangspunt is steeds: het creëren van een onvergetelijke ervaring voor het publiek! En die ervaring komt er, zonder enige twijfel.