DieDrie brengt popmuziektheater voor de jeugd. Knotsgek en super-swingend! Compleet met licht- en rookeffecten, allerlei muziekstijlen en veel interactie.
Muziek is een taal die iedereen begrijpt! Daarom zegt DieDrie alles met muziek. Alles? Kun je een broodje kaas bestellen met een talking-drum? Hoe veelzeggend is een ringtone? Kan een postduif swingen? Hoe funky is morse, en hoe zing je in geheimtaal? Zeg het met muziek (5-12 jaar) is een gloednieuwe, interactieve, swingende en vrolijke liedjesshow geschikt voor de hele basisschool (óók voor de kleuters!).

In “Hier komt de band!” (7-12 jaar) proberen drie binken alles om beroemd te worden: ruige rock, slome reggae, danspasjes van een jongensgroep of vette dance-muziek. Maar het zit niet mee en de groep dreigt uit elkaar te vallen. Arend denkt vooral aan zijn “image”, Frankie is gek van zijn space-synthesizer en mooie songteksten en Bouke wil gewoon lekker zingen en muziek maken. Zou het ze samen lukken om door te breken?

Naast Idols is er nu “Drop of dronder” (7-12 jaar), de ultieme talentenjacht. En natuurlijk is DieDrie erbij om te strijden voor een finaleplaats! Maar er zijn nog volop andere goede kandidaten en ook hele maffe. De jury is keihard… En wat te denken van die aalgladde presentator en die zweverige “mental coach”? En gaat alles wel altijd even eerlijk? Gelukkig hebben de kinderen alles gezien en tijdens de finale spelen ze een beslissende rol.

Wil je wel eens weten hoe een dag eruit ziet als je muzikant bent? De hele dag zit vol muziek. We zingen onder de douche, we komen nauwelijks aan ontbijten toe, we moeten allerlei rare liedjes inspelen in de studio, we mogen niet eens een keertje lekker gamen, we oefenen ons klem. Want straks is het grote optreden van de band! Een heerlijk Dagje DieDrie (6-12 jaar)!

In “Het beste van DieDrie” (5-12 jaar) speelt het drietal de leukste liedjes uit beide shows in een daverend half uur.