Muizenissen
Muizenissen zijn piepkleine problemen. André de poppenspeler heeft vreselijk trek in een lekker hapje. Zijn maag rammelt van de lekkere trek. Piep, piep! Muizen op zolder. André verkleedt zich snel als een kat en op jacht te gaan naar een muis. Het begin van een spannend kat en muis spel. De muizen Eduart, Josephien en moedermuis komen in het nauw, maar het loopt gelukkig net goed af. Aan het einde van het verhaal zijn alle piepkleine probleempjes opgelost, nou ja…..bijna.
De kinderen mogen het ook proberen!
Speelduur: 40 minuten, voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar, en met 2 spelers want Els verzorgt live de muziek op een echt authentiek draaiorgeltje. 
O BLUP oO
Een kleurrijke voorstelling gebaseerd op het boek ”de mooiste vis van de zee”. Guppie gaat samen met zijn opa op zoek naar Regenboog, de mooiste vis van de zee. Hij zou zo graag één van zijn schitterende schubbetjes willen hebben, niet voor zichzelf maar voor zijn opa. Opa is al oud, een beetje kaal en versleten en hij zou zo graag nog even willen schitteren zoals vroeger. Maar het mooiste visje van de zee wil niet spelen en niet delen. Als hij daardoor in de problemen raakt, komt er verandering in.
Een kinder- of familievoorstelling (v.a. 4 jaar) en 40 minuten.