Loco Brusca – De Trein…is weg!!
Een zwerver wacht op het station waar de goederentrein vertrekt die hem naar zijn geliefde brengt. Maar de trein…..is weg! Teleurgesteld maar hoopvol neemt hij de tijd om alle wachtenden te amuseren … en ook hun eigen verdriet en kwalen te genezen. De meest tedere voorstelling voor jong en oud van psycho-comedian Loco Brusca waarbij u verliefd zult worden op het klassieke personage van de zwerver-clown.

Mr X: Loco Brusca’s moderne Dr. Jekill & Mr. Hyde story
Totale gekte en absurdisme uit Argentinie van Luis Brusca. Een confrontatie van fysieke comedy, mime, butoh en clowneske actie waarbij hij de grenzen opzoekt van zichzelf én zijn publiek in een theatervoorstelling van 30-45-60 minuten, op straat, festival of podium.
Allemaal hebben wij onszelf gevangen gezet in een wereld van illusies, vechten, veroveren, stress, een lange lijst van slechtheid. Alles veranderd, snel, kettingreacties, niemand heeft een antwoord.
Maar wat als wij de grenzen verbreken, ons instinct volgen, dingen kunnen die wij nog nooit eerder hebben gedaan? Sluiten wij onszelf opnieuw op of bent u klaar voor Loco Brusca en durft u de reis aan met Mr “X” ?