Meneer Fanfare is een een 30-man sterke harmonie. Alleen is de tambour-maitre de anderen uit het zicht verloren. Waar hij rechtsaf ging, gingen zij links. Hij zal het volledige spektakel in zijn eentje moeten doen. Behangen met saxofoon en grooote trom marcheert hij er vrolijk op los. Verrassend en komisch en bovendien hoort u het complete orkest spelen via een draagbaar geluidssysteem verstopt in de trom, waarbij hij live op saxofoon zijn muzikale bijdrage levert. Het vrolijkste eenmansorkest van Nederland. Een unieke mobiele muziek act met alle dance-classics en feesthits van toen tot nu. Flexibel, mobiel, voor binnen en buiten, voor jong en oud.

Meneer Fanfare DJ
Met Meneer Fanfare is het altijd een echt feestje! Een gastheer + muzikale ontvangstact + DJ + live-saxofonist + sing-a-long-show ineen!
Als attente gastheer-portier verwelkomt hij uw gasten muzikaal bij de entree en is bovendien de presentator en spreekstalmeester van uw party of evenement.
Als DJ kan hij zorgen voor zorgen voor rustig chillen met de juiste lounge-muziek ….óf gaan we gelijk los? Met alle danshits van Slam-FM en Q-Music en de meest herkenbare en allerleukste hits van de afgelopen decennia. Van Guus Meewis tot Andre Hazes en van Paul Elstak tot Armin van Buuren. Zijn muzikale variatie en voortdurende contact met het publiek zorgen voor een heerlijke positieve energie.

Bent u er klaar voor? Want Meneer Fanfare is óók nog een sing-a-long feest met als ingrediënten een saxofonist, een grote TV met daarop de teksten van de liedjes, en de microfoon die klaar staat voor u ! Grab the mic….dit is je kans. Het repertoire bestaat uit overbekende vrolijke disco- en dance- , en af en toe heerlijke “foute” nummers met een hoog meezinggehalte.