Katten op Stelten
Sneaky en Snuggles zijn nieuwsgierige katten die graag verkennen, dansen en plezier maken. Ze zijn vriendelijk, pluizig en sympathiek. En houden ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Dan pronken ze met hun mooie vacht en vechten om jouw aandacht. Als de een meer bewonderd wordt dan de ander kan er een klein kattengevecht ontstaan. Maar dat zal nooit lang duren want ze willen altijd weer spelen, samen en met jou! Soms vraag je je af wat ze eigenlijk willen. Eén ding is zeker: een muis vangen! Maar hun liefste wens is om met iedereen vreugde, geluk en goede vibes te delen.

Foto’s door Wim de Knegt

Licht op stelten
Een nieuwe act waarbij de steltendansers prachtige vormen en patronen creëeren met verlichte LED-objecten. Het is zelfs mogelijk om verlichte logo’s, foto’s of tekst in de performance uit te voeren

Vuur op stelten
Een nieuwe steltendans-vuuract met brandende voorwerpen.

Lightscapes (Dans LED-licht performance)
Een danschoreografie met LED-licht met een onverwacht verhaal in allerlei kleuren en vormen. Een visuele ervaring geïnspireerd op natuur en innovatie: van lichtgevende kwallen, vissen, glimwormen en algen, tot ons gebruik van licht in de 21e-eeuw. De spelers dansen in LED-kostuums met lichtobjecten en creëren een illusie: van de onderwaterwereld van zeedieren tot abstracte spectaculaire figuren.
Carolina Dorell – Regisseur, danser en lichtprogrammering
Lucie Pokorna- Co-creator en lichtprogrammering.
Muziek: Thomas Walschot
Een deel van het werk is ook geïnspireerd op de kunstenaar Oskar Schlemmer (geometrische vormen) en zijn choreografie uit het Triadisches Ballet (1922, Bauhaus).

Over Afterglow Arts
Lucie Pokorna is geboren en opgegroeid in Praag, Tsjechië. Van jongs af aan beoefende zij allerlei kunstvormen – muziek, theater, zang, beeldende kunst en volgde dansopleidingen in binnen- en buitenland.

Door haar fascinatie voor verschillende landen, culturen en talen volgde zij haar hart en werkte en woonde zij o.a. in Scandinavie, Duitsland en Canada, om zich in 2015 in Amsterdam te vestigen, een stad die ze later haar thuis zou noemen.

Sindsdien heeft Lucie veel nieuwe kunstvormen en disciplines ontdekt, zoals flow-arts, steltentheater en luchtdans.
In 2018 werd Afterglow Arts geboren – een idee dat voortdurend in ontwikkeling is. Een bedrijf/platform dat unieke combinaties biedt en allerlei opdrachtgevers verbindt met de wereld van de performance art. De filosofie achter haar werk is om de grenzen van afzonderlijke kunstvormen te verleggen en deze te combineren tot een groter, beter geheel.

Niets is onmogelijk. Verleg je eigen grenzen en word grenzeloos.