Voor uw diner, buffet, foodfestival of als lekkere snack tussendoor: hier is uw overzicht van allerlei “culinair entertainment”.

Dutchjuggler
In de gastronomische bistro, gourmet lounge en bijzondere Cirquarant is slechts reservering voor 1 gast mogelijk. De gelukkige die in dit 5 sterren etablissement dineert zal versteld staan en qua service niets tekort komen. Op onnavolgbare wijze wordt een diner geserveerd. Visual comedy, onnavolgbare hoogstandjes en 25 jaar podiumervaring staan misschien niet garant voor haute cuisine maar wél voor een topshow.

Jeroen speelt niet alleen de hulp én de altijd vrolijke, iets te diep in het glas kijkende kok én de gepassioneerde masterchef Johan Diekan maar presenteert óók nog de “Chez Cirqaurant Moulin Rouge Revue” met een keur aan internationale artiesten van wereldklasse. Kortom: alle top-artiesten gespeeld door 1 acteur in deze vermakelijke, culinaire one-man show van Dutchjuggler Jeroen van der Lee.

Chez Ciqaurant is beschikbaar als complete theatershow van 90 minuten, of in de speciale festivalversie van 40 minuten of als basisschoolvoorstelling van 50 minuten. Maar ook als dinnershow mét catering, tent en een speciale uitvoering voor u op maat

De Champagne Kroonluchter
Een mooie kroonluchter met licht en geluid en een sierlijk bewegende, acrobatische champagne -schenkster. Een originele eyecatcher voor uw feest of evenement. Tijdens uw evenement zijn meerdere schenkrondes mogelijk. Naast champagne kan er natuurlijk ook iets anders uitgedeeld of geschonken worden!

BackUp
Drie eigengereide koks presenteren het volgende gerecht. Ondanks goede bedoelingen verliezen zij af en toe de realiteit uit het oog en slaat de punctualiteit een tikkeltje te ver door. Met razendsnelle achtervolgingen, spectaculaire stunts, dynamische acrobatiek en komische slapstick houden zij het publiek op het puntje van de stoel. Dit driedimensionaal haute-cuisine spektakel is een spetterende opening van het buffet, een presentatie van een nieuw concept of een hilarisch intermezzo. Acrobatisch stuntwerk, peper en zout naar smaak toe voegen.
Trio BackUp heeft een korte show-acts gemaakt speciaal voor gala’s, bedrijfsfeesten, variété-programma’s en openingen/presentaties. Maar ook een aparte versie voor festivals  en straattheater.  Ook deze variant is een knettergekke show vol gebakken lucht: van Zorro en het vrijheidsbeeld, terroristen en Maria, Ghostbusters en Chinese leeuwen, tot messenwerpen en superman; alles komt tussen het tafeldekken en de groente snijden in razende vaart voorbij. Met flitsende achtervolgingen, spectaculaire stunts, dynamische acrobatiek en komische slapstick houden zij het publiek non-stop geboeid. Verbazend eigenlijk dat er op het einde toch werkelijk soep is !

De Literaire Snackbar
Trek in een literaire snack? De literaire snackbar is een automatiek waar je grappige gedichten over snacks , eten en drinken kunt trekken. De snackbarhouder biedt de mensen al wandelend een literaire snack aan. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor een frikandellenlied, een romantisch kroketje of een patatje oorlog. Op verzoek kan er ook een gedicht op maat geschreven worden. De snackbarhouder kan het gedicht meteen groots voordragen maar het kan ook ingepakt en meegenomen worden.
Literair snacken kan overal en op elke gelegenheid!

De Wiggle Waiters
Een duo hoge stelten-obers serveren uit op zwevende dienbladen.

Pizza Pronto
Petro is bezorger bij Pizza Pronto. Hij is op zoek naar degene die de Quatro Staggioni heeft besteld en balanceert met 28 pizzadozen door de mensenmenigte. Een humoristische, interactieve, mobiele act.

 De Champagne–Dames
De Champagnedames kunt u inzetten om champagne uit te delen bij de entree of als presentatie-dames. De Champagnedames vormen een prachtige verschijning en geven graag die extra chique, glamour en show aan uw evenement.

Potten en Pannen.
Ga jij even lekker uit je (bak)plaat! Hier mag wel wat je thuis niet mag! Even lekker rammen op de deksels en met pollepels de bodem uit de pannen slaan!
En het is altijd het gezelligst in de keuken toch? De perfecte theatrale geluidsoverlast of muzikale aanvulling op uw lunch, diner of foodevenement én met komische animatie.
En wellicht krijg jij er ook nog een leuk deuntje uit? Het Nederlands Volkslied, de tune van Studio Sport, When We Were Young van Adele? Het is even zoeken maar ze zitten er echt in! Samen spelen met je collega’s, je vrienden of met je kinderen…Het kan allemaal. (gehoorbescherming kan natuurlijk worden meegeleverd)
En dat alles onder de begeleiding van de komische Zweedse Kok(s) a la de Muppetshow. 
Én met popcorn én met een knutseltafel voor de kinderen? Of in een workshop lichaamspercussie met begeleiding van een percussionist op een model of collega of op uw eigen partner oefenen ? Een gezamenlijke muzikale finale waarin de percussie de basis vormt van een zelf gemaakt lied? U mag het zeggen!

‘Wat Schaft de Pot?” 
Een echtpaar aan tafel, een mysterieus dampende pan, maar liefst drie lege borden en een lege stoel. Wanneer vrouwlief opschept blijkt het hun lievelingskostje te zijn! Of hun gast hier ook blij van wordt? Wie schuift aan? Wie tast toe? Eet smakelijk!

Choco-Candy.
Deze dame is echt om te smullen: Ze is gemaakt van chocola, ze ruikt écht naar chocola op meters afstand en of ze ook naar chocola smaakt?

Trio Naranja
Fris fruitig en vrolijk, zoet sappig en een tikkeltje zuur, speels ondeugend en verleidelijk sensueel, feestelijk geurend naar zomerse sinaasappels, dat is: steltentheater trio Naranja!

De sinaasappel-verkoopster heeft haar beste jurk aangetrokken, want vandaag heeft ze heel speciale sinaasappels in de aanbieding. Ze heeft er twee bij zich van haar teelt “Orange de Luxe” waar ze jaren aan gewerkt heeft. Het resultaat mag er zijn: een sinaasappelsoort van wel 1,70 m. doorsnee! Wie biedt er meer? Van buiten rond en vrolijk, maar wacht tot dat ie – eenmaal verkocht – zijn sinaasappelschil opent. Van binnen verrast deze speciale teelt met de sensualiteit van supersized fruit!

De Fietsende Ober
Leo Vandewoestijne behoort als voormalig Europees en Amerikaans kampioen eenwielfietsen tot de absolute top van freestyle eenwielfietsers. Hij daagt het publiek graag uit het onmogelijke voor hem te verzinnen en zorgt zodoende op elk evenement voor verbazingwekkend spektakel. Als fietsende ober schenkt hij de koffie, thee of limonade , balancerend op zijn eenwieler met een knikje met zijn hoofd keurig in de kopjes. Gelukkig kan hij heel goed mikken! Suiker en melk erbij? Astublieft!

Foto 2 door Wim de Knegt

De Koninklijke Bitterbal
Humoristisch culinair entertainment.De klassieke bitterbal gaat een nieuw tijdperk in. Omringd door een gouden kroontje en geplaatst op rood pluche wordt de bitterbal hoffelijk gepresenteerd. De smaak- en lachspieren van uw gasten krijgen het hierbij zwaar te verduren.