Op deze pagina vindt u ons overzicht van artiesten met acts die uitermate geschikt zijn voor mensen met een verstandelijke beperking. Met vrijwel alle artiesten hebben we speciale extra voordelige instellingsprijzen afgesproken. We bieden voor vrijwel iedere gelegenheid en voor vrijwel ieder niveau een act op maat: van belevingstheater, variété, comedy en circus tot muziek, dans en snoezelmuziek.

AAI MIJ
Een labyrinth van meer dan 50 meter lengte met in het midden een fabelwezen wat wacht om ontdekt te worden. Onze Manticore is nog jong en speels, met een ongekend zachte vacht en hij wil niets liever dan geaaid worden. Maar mag dat wel? Tijdens AAI MIJ kom je oog in oog te staan met iets vreemds wat zelfs een beetje eng kan zijn. Maar ook alles in zich heeft om een lieve vriend te worden. Aan jou de keus! Durf jij?

Circusinstuif en workshops
Een circusproject met een scala aan acts uitgevoerd door de clienten zelf en allerlei activiteiten daar omheen. Optredens van acrobaten en koorddansers en van jongleurs tot goochelaars en werk van ouvreuses en kaartverkopers tot popcornbakkers en tentenbouwer.

In een meerdaags circusproject onder leiding van professionele artiesten leren de clienten het circusvak én studeren een echt nummer in. Het doek gaat op, de tent zit vol. De voorstelling voor écht publiek gaat beginnen.

Voor allerlei niveau’s en diverse handicaps zijn er aangepaste workshops beschikbaar. De workshops met begeleiding van echte artiesten zijn gericht op het daarna zelf uitvoeren en presenteren van een echt nummer of voorstelling. Er zijn een- of meerdaagse workshops op het gebied van goochelen, jongleren, poppen- en marionettenspel, toneel en comedy, dans, steltentheater (!) , liedjes schrijven en zang, muziek- en orkest workshop.

Muziek
Zanger/gitarist Leo de Vlieger maakt een feestje met uw clienten. Zing, klap en dans mee op alle bekende hits en Nederlandse meezingers en beleef een optreden vol echt muzikaal plezier.

Wat een grote bloempot vol mooie bloemen. Het wordt nog leuker als er muziek uitkomt en 2 zingende bloemen tussen zitten. De Zingende Boeketten zijn erg geschikt voor elke entree, ontvangst, of zo maar tussendoor met hun vrolijke verschijning en “bloemen”-liedjes.

Theater
Henk Arnoldus
raakt in “Een Koffer vol Trucs” verstrikt in zichzelf en zijn eigen goochelkunstjes. In een aangepaste goochelvoorstelling voor midden- en hoger niveau laat Henk de geheimen van de goocheltrucs zien. Dikke pret. Snapt u het nog? Gelukkig maar, want Henk is zelf eigenlijk het meest verbaasd dat er een truc is gelukt !

Lotus Ladies en Heart of Diamond
Bij de liefste steltentheatergroepen van Nederland vindt u ondeugende sprinkhanen, gaan wandelende bloemen open en bloeien en kunt u hele grote vlinders zien vliegen.

Harrie Harrewar is met zijn antieke spullenkar de baas van de eenden en de hondjes. Of is het eigenlijk andersom? De hondjes lijken wel slimmer dan Harrie! Zij nemen de hele voorstelling over en Harrie loopt achter het geharrewar aan. Als dat maar goed afloopt!
Als je bang voor honden bent is dit je kans om daar vanaf te komen want Tara is niet alleen de slimste maar ook de liefste hond die er bestaat.

Sjef Kok is een wereldberoemde kok die speciaal voor jullie zijn geheime , lekkere koekjesrecept komt bakken. Als hij zijn oventje aansteekt gaat er van alles mis. De pollepels en pannen vliegen door de lucht. Het lijkt wel een jongleur. Gelachen zal er zeker worden maar van die koekjes is niets terecht gekomen….of toch wel ? Zullen we nog eens in de oven kijken?

Animatie
Sssst!! De Knallende Ballonnenshow
Guido maakt in ballonnen jouw fantasie waar. Hij loopt rond of geeft een podiumshow. Eindelijk is het zo ver, na 40 jaar oefenen bij moeder op zolder: Gijsbert zijn eerste ballonnen optreden! Alles lijkt goed te gaan totdat…. 

Wim noemt zichzelf De Feestfotograaf omdat zijn foto’s altijd zo leuk zijn. Je mag je bij hem verkleden als popster, koning of koningin, kapitein en wat je maar wilt. Kijk maar eens wat hij bij zich heeft. En je krijgt de foto al na 1 minuutje als cadeautje mee om aan iedereen te laten zien. En die kan ook op je computer gezet worden of die van de instelling of van je ouders.

Loop je mee met de parade? Het heet de Ganzenfanfare en je hebt nog nooit zoiets geks gezien. 12 à 14 gedresseerde ganzen met de tambour-maitre voorop en de trommelaar achteraan en die doen of ze een hele fanfare zijn.
In de pauze mag je komen kijken hoe de ganzen hun veren poetsen, in bad gaan, met elkaar kwekken en eten.

We hebben nog veeeeel meer artiesten voor mensen met een verstandelijke beperking dus als je iets wilt weten moet je gewoon maar even bellen of je vragen stellen per email.