Kerst- en Winterentertainment
Ook dit jaar hebben we weer een onovertroffen pakket samengesteld met een keur aan bijzonder kerst- en winterentertainment. Van kerstman tot Dickens goochelaar en van een Witte Engel tot een a capella kerstkoor. We hebben voor elk wat wils en tegen scherpe prijzen. Een apart prijzenoverzicht sturen wij u op aanvraag met plezier toe.

SNOW
Wat is de winter zonder sneeuw? Precies! Met de 3 gigantische sneeuwballen van SNOW is het altijd een winters feest. Het lijken 3 enorme sneeuwwitte ballen maar wacht tot ze tot leven komen. Eerst verspreiden zij een betoverend licht om daarna in opperbeste stemming rond te huppelen. En kijk: wist u dat de binnenkant van een sneeuwbal een glinsterende sterrenhemel is? Waar komt die gezellige wintergeur van sinaasappel en kaneel vandaan? En als zij dan ook nog samen een reuzensneeuwpop blijken te zijn is de verrassing compleet. En ….het sneeuwt! Snow is verlicht mobiel wintertheater met gesynchroniseerde lichttechniek, vrolijk spel en steltentheater -op springstelten !- , en een prachtig sprookjesachtig effect. Trio met 2 x 45 of 3 x 30 minuten in 4 uur.

Winterrad van Fortuin
Jongleren met kerstkransen, sterren, sneeuwballen? De Dutchjuggler jongleert deze winter met alles! En als zijn “rugzak” dan ook nog een avontuurlijk, interactief Rad van Fortuin blijkt te zijn, mét prijsjes, muziek en lichtjes, is het feest compleet. Pak uw kans, geef een draai aan het rad, en win een fortuin…………. of niet…..game over…maar altijd een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Dagdeel 4 uur met 3 x 30 minuten show of mobiele animatie.

Winter Wish
Kerstwensen in elke taal met muziek die uit de kostuums klinkt en dans. Een winters steltenduo met glitter en glans en verlichte kostuums met 3 x 40 minuten in 4 uur.

Holy Angels
Met een glimlach geven de Engelen u hun Kerst- en Nieuwjaarsgroet . Betoverend verlichten zij het publiek, de straten, pleinen en uw Kerstmarkt. Met hun ragfijne vleugels gespreid, bewegen zij bijna tijdloos en zwevend, als een engel ….Een helder baken in de donkere dagen van Kerstmis en het nieuwe jaar. Nieuw: in witte, zwarte en gouden uitvoering. 1 tot 4 speelsters met 2 x 45 of 3 x 30 minuten in 4 uur.

Zeg het met een Kerstkaartje
Wil je een speciaal iemand een Kerstwens sturen , iemand uitnodigen voor een kerstdiner, heb je net de liefde van je leven ontmoet? Zeg het met een Kerst-kaartje is een sympathieke mobiele act met een boodschap. Haar rok bestaat uit meer dan 50 Kerst-postkaartjes met mooie teksten. Daar mag je er 1 van uitzoeken. Je kaartje kun je schrijven op haar schrijftafeltje dat ze op haar buik draagt. Uit haar hoed tovert zij een postzegel en het kaartje post je in de brievenbus op haar rug. 4 x 30 minuten in 4 uur mobiel op rollerskates!

Q-Trix
Bekend met de oude magische geheimen laat hij moderne toverkunst ontstaan. Op subtiele wijze weet deze meester in de magie de toeschouwer recht onder zijn neus te verbazen, te verwonderen en in een wereld vol verrassing mee te nemen. Dit jaar in speciale Kerst- en Dickens-uitvoering. Vraag naar zijn vuur-trucs! Mobiele animatie, 3 tot 4 x 30 minuten in 3 a 4 uur.

Regina Bianca Veneziana
Deze stralende chique verschijningen in Venetiaans winterwit met 1 tot 3 speelsters, al dan niet op stelten, ontvangen uw gasten, schenken de champagne, dansen en presenteren met glamour uw winterevenement. 2 x 45 of 3 x 30 minuten in 4 uur.

Rendez-Vous
Een eenzame Kerst…..verlaten, opgehangen als een oude jas, hangt zij treurig aan een verlichte lantaarnpaal. Onder haar een langzaam smeltend hoopje sneeuw. Zij praat en mompelt wat voor zich uit… totdat er muziek klinkt en ze recht vanuit haar hart zingt “It’s gonna be lonely this christmas without you”… U laat haar toch niet achter? Een interactieve, ontroerende én grappige performance en zwevend levend standbeeld. 2 x lange set a 60 minuten in 4 uur.

Trio WinterTails
De 3 Tumble Tails-stokstaartjes zijn wakker geworden uit hun winterslaap, hebben hun koffertje gepakt en zijn de dierentuin uitgeslopen. Maar hoe kom je als hongerig stokstaartje aan eten als je altijd gevoederd bent? Door je neus achterna te gaan! De Tumble Tails hebben hun acrobatische kunsten aangescherpt en proberen zo hun maaltje bij elkaar te scharrelen. Maar kijk niet vreemd op als ze stokstijf toch zomaar even een kort winterslaapje doen op een koude winterdag. 3 x 30 minuten in 4 uur.

Duo Wintertails
En nu is ook nog het laatste duo stokstaartjes ontsnapt! Een onverwacht verrassende act. Zij openen hun pootjes om warmte te delen. Laat je hart smelten door deze prachtige diertjes en maak zo je eigen winter ook een beetje warmer. Iedereen wordt omhelsd en krijgt op afstand “Free Hugs” voor Kerst- en Nieuwjaar. 3 x 30 minuten in 4 uur.

Maria
Het klassieke oogstrelende standbeeld van Maria met Kind. Hoort u ook plotseling het Ave Maria klinken? 3 x 40 of 4 x 30 minuten in 4 uur.

SnowGlobeCircus 
Ga mee op ontdekkingsreis in dit familieavontuur. Twee gelukszoekers vinden een schat in een geheimzinnige ijsgrot maar worden betoverd door de Winter-Elf. In de doorzichtige reuzenglobe van 5 meter hoog verrassen drie artiesten u met een zweef-illusie, spannende acrobatiek, virtuoze jongleerkunst én een ring-trapeze-act. Vinden zij hun Geluk? En laat de Elf al uw Kerst- en Nieuwjaarswensen in vervulling gaan? Trio met 3 x 30 minuten show.

Strolling for Gold
The Rolling Amazons zijn helemaal in Winter-en Kerstsfeer en zowel als mobiele animatie en als showact inzetbaar. In Strolling for Gold zetten de 2 a 3 Amazons een prachtige choreografie neer op rollerskates met originele muziek en schitterende kostuums. Met 4 x 30 minuten mobiele animatie én dansfinale in 4 uur.

Angel & Demon
Ook de Duivel dwaalt rond met Kerstmis en in de winter. En dan … eindelijk! Hij ontmoet zijn vlammende engel. Vuur!!
Een duivelse choreografie en fladderende engelen-vleugels in een vreugdevolle, mobiele spektakel-vuuract. Duo met 2 x 45 of 3 x 30 minuten in 4 uur.

Child of Light & Guide of Light
Net gearriveerd op aarde is de CHILD of LIGHT, de fonkelnieuwe lichtprinses uit de ruimte. Een ongeëvenaarde high tech LED -steltenact als mobiele lichtperformance en levend kunstwerk ineen. Zij brengt u licht, vreugde, grenzeloze verbazing en een explosieve lichtshow . Na de finale blijft alleen haar grote hart rood knipperend achter. De GUIDE of LIGHT is een hightech walkact, een mobiele licht-performance en een altijd vrolijk en ondeugend spelende reus ineen! Een bron van licht komt op u af en schijnt plotseling in stralend blauw. Een reus met vriendelijk stralende ogen. Een licht-performance die zijn hoogtepunt vindt in een vuurwerk van flitslichten op muziek. Een fonkelende act met WOW-factor! Solo of duo met 2 x 45 of 3 x 30 minuten in 4 uur of met korte openingsactof performance a 5 minuten.

Winterkoning en Koningin
Na een lange reis vanuit het besneeuwde landschap, komen deze fonkelende lichtjes in de donkere dagen tevoorschijn. Met kanten kragen, parels en lichtjes, paraderen deze Winterkoning en Koningin parmantig in het rond. Op twinkelende kerstmelodieën strijken ze neer en imponeren ze het publiek met hun hoffelijkheid. Duo met 3 x 40 minuten in 4 uur.

Boerinnetje Gaat Schaatsen
Een lieflijk en winters tafereeltje van de boerendochter die uit schaatsen gaat. Ze heeft er zin in! Jullie ook? 3 x 40 minuten in 4 uur.

Gevallen Engelen
Eén of twee engelen zijn op aarde gevallen in een sneeuwbed. Zij bekijken onze wereld door hun ogen. Soms verlangen ze terug naar de hemel maar meestal vermaken ze zich uitstekend met alle bewoners hier! Solo of duo met 3 x 40 minuten in 4 uur.

Het Meisje Met De Zwavelstokjes
Alle mensen hebben hun Kerst- en Oudejaarsavond-inkopen gedaan en zitten gezellig met zijn allen warm thuis . Het meisje zit echter rillend buiten om haar zwavelstokjes te verkopen. Ze krijgt het zó koud dat ze zelf een stokje afstrijkt om voor héél even warmte te voelen en dan….. In de act verteld een stem het beroemde sprookje. 3 x 40 minuten in 4 uur.

Penny for your Thoughts
Een stenen, romantische winterdame schrijft Kerst-en Winter-gedichten voor haar publiek. Als u als waardering een muntje in de koperen gleuf gooit klinkt de prachtige klank lang na… ping… Zij komt tot leven. Hé! Kijk nou! Ik krijg een briefje ! (u krijgt dus een echt ter plekke geschreven gedicht en overigens krijgt u uw muntje ook terug). 3 x 40 minuten in 4 uur.

IJskoninginnen
Deze prachtige witte lichtgevende verschijningen op stelten maken iets speciaals van iedere Kerstbijeenkomst of winters evenement. De IJskoninginnen zijn ook te boeken met sneeuwwitte muzikanten! Van 1 tot 5 spelers met 2 x 45 of 3 x 30 minuten in 4 uur.

Dickens Echtpaar op stelten
Koetjes, kalfjes, de nieuwste weetjes en de sappigste roddels: Meneer en Mevrouw Jansen weten waar ze te vinden! Statig stappend, met hun praatjes aanpappend, flaneren ze vrolijk door de straten. Op stelten van hoge stand is dit deftige negentiende-eeuwse echtpaar uit op bruisende, bubbelende babbeltjes met het publiek. Duo met 3 x 40 minuten in 4 uur.

Arvid – de andere Kerstman
Arvid is nieuw, verwelkom jij hem? Klein van gestalte, met een bagage vol verhalen, avonturen en inspiratie. Arvid heeft een warm hart en is nieuwsgierig. Tijdens de koude maanden kun je hem boeken als vrolijke kerst-trol.
 

Chez Cirqaurant
Een compleet 5-gangen-Kerstdiner? Als gast van onze chefkok zal het u aan niets ontbreken als dit pop up-restaurant bij u langskomt.  Inclusief entertainment door de “Chez Cirqaurant Moulin Rouge Kerst-Revue” met 3 internationale topartiesten, allen gespeeld door 1 acteur! Als show van 30 minuten of mobiele jonglerende chefkok  langs de tafels.

Frozen
Door de vorm van de sokkel, het kostuum en de absolute discipline van de uitvoerster is dit beeld niet te onderscheiden van een echt standbeeld. De figuur op de sokkel staat in aanvang roerloos stil. Zo nu en dan komt ze tot leven met haar dansante bewegingen. Frozen is ijzig, stil, abstract, fris, gracieus en een absolute streling voor het oog. En… Je hoort haar smelten! Met 3 x 40 of 4 x 30 minuten in 4 uur.

Kerstmarionette
De Kerstmarionette is een combinatie van dans, theater en pantomime waarbij de interactie met het publiek een centrale rol speelt. Als de steltloper de mobiele box opent en aan de touwtjes trekt verschijnt er een levensgrote Kerstvrouwmarionette. Duo met 3 x 40 minuten in 4 uur.

De Winterdames
Dit sprankelende duo gaat maar voor één ding: Meer kerstplezier in het leven! Met hulp van hun verschillende kerstballen mag het publiek een keuze maken tussen bijvoorbeeld; De ‘zoete kerstbal’ (iets te snoepen), de ‘uitvoerende Kerstbal’ (een kleine performance als in een kerstliedje) en niet te vergeten de ‘herinneringskerstbal’ (Polaroidfoto). Een kerstanimatie voor een grandioos kerstfeest! Duo met 3 x 40 minuten in 4 uur.

White PeaCockettes
Deze elegante dames flaneren en koketteren in al hun pracht en praal. En met verlicht kostuum en hoofdtooi én sfeervolle muzikale klanken.

Dickens Magic
Nostalgische magie in een modern jasje… Johan Janssen past met zijn ingetogen maar verbazingwekkende table-magic bij iedere gedenkwaardige gelegenheid. Mobiel, binnen of buiten 4 x 30 minuten close-up goochelen.

Mechanische Kerstman
Vrolijke oude liedjes klinken vanuit de doos op zijn slede. Ineens komt de kerstman tot leven en loopt in mechanische bewegingen naar het verwonderde kind. Hij opent zijn doos en haalt een verrassing tevoorschijn… Speelduur: 3 x 40 of 4 x 30 minuten in 4 uur.

XMas Bianco
Sierlijke witte engelen brengen u dansend met hun uitgestrekte vleugels een betoverende Kerst. 3 x 30 minuten in 4 uur.

Arbres d’or
Deze elegante art-nouveau achtige boomwezens zijn een oogverblindende verschijning. Kunstzinnig gestileerde boomfiguren. De sfeer doet denken aan andere koele tijden. Laat u verrassen en verleiden door deze vervreemdende act die tot de verbeelding spreekt. 3 x 30 minuten in 4 uur.

Kerstengelen op stelten in verlichte kostuums. Ook te boeken in rood kostuum. Duo of trio met 3 x 30 minuten in 4 uur.

Christmas Glamour Queen
Een witte betovering op stelten met verlichte hoofdtooi. 1 speler, 3 x 30 minuten in 4 uur.

Red Christmas Queen
Prachtige paraderende kerstrode steltenact. 1 speler, 3 x 30 minuten in 4 uur.

White Magical Horses
Mythische witte viervoeters op stelten met lichtjes en met muziek klinkend uit de kostuums. 2 spelers, 3 x 30 minuten in 4 uur.

De LichtJongleur(s)
In de donkere dagen van Kerstmis en de winter, brengt de Dutchjuggler het licht naar u toe! Met zijn lichtgevende objecten verbaast en vermaakt hij uw publiek. Dit is een rondlopende act die op iedere lokatie kan worden uitgevoerd tussen het publiek en als korte podiumact. Speelduur: 1 tot 3 x 30 minuten + 1 x korte showact en solo of duo-uitvoering mogelijk.

Glasgraveuse
Alie graveert al 30 jaar op ambachtelijke wijze met de hand op glas. Van een glazen kerstbal voor in de boom tot een prachtig glas met uw naam er op! Binnen of buiten ontwerpt en graveert zij uw wens waar u bij staat en ontvangt u een prachtig cadeau. 4 uur vrijwel continu.

Wandelende Kerstboom
Een menselijke boom met lichtjes, ballen en kruis. Twee van zijn takken kunnen zelfs handen schudden, kietelen en zwaaien. Beweegt wat houterig maar houdt het toch 4 x 30 minuten in 4 uur vol.

De Sneeuwmannen
De ondeugende sneeuwmannen houden wel van een lolletje. Ze maken er met elkaar en het publiek een vrolijke boel van. 4 x 30 minuten in 4 uur.

Scrooge
Deze Scrooge loopt rond als de vrek die hij is. De Kerstsfeer is ver te zoeken. Of toch…? Speelduur: 4 x 30 minuten in 4 uur.

Spiral Santa
Kerstman met een vrolijke kronkel. Samen met red nose rendier Rudolf brengt hij als een ongeleid projectiel overal vrolijkheid en plezier in 4 x 30 minuten in 4 uur.

Foto Amaury Milter

Winter Wonder Dromen
Parelwitte winterparade met Engelen, Winterfee, steltlopers, praalwagen en fiets. Verschillende samenstellingen mogelijk. 3 x 30 minuten in 4 uur.

Vadertje Tijd
Vadertje Tijd is een opvallend personage met zijn lange witte baard. Met de zandloper en klok bij de hand en gekleed in een lange pij schrijdt hij waardig tussen het publiek en verandert soms in een wassen beeld. Een animatie in stijl! 4 x 30 minuten in 4 uur.

Origami Theater
Een fascinerend kersttafereeltje ontvouwt zich voor de ogen van de kijker. Met behulp van origami-vouwtechnieken brengt Marieke ieder stukje papier tot leven. Doorlopende korte voorstellingen van enkele minuten in blokjes van 4 x 30 minuten in 4 uur.

Dickens Verteller
In Dickens kostuum wandelt deze gedistingeerde verteller rond, waarbij hij spontaan in verhalen uitbarst. Hij speelt en improviseert in interactie met het publiek. 4 x 30 minuten in 4 uur.

Wensfee
Feeërieke verschijningen komen speciaal naar het evenement om het publiek een wens te laten doen. Groot, klein, dik, dun, stoer of niet, niemand wordt over het hoofd gezien. Voor extra wenskracht toveren ze zeldzaam wensglitter te voorschijn. Nu alleen nog wachten tot de wens uitkomt. 2 x 45 minuten in 4 uur. 1 -3 speelsters.

De Witte Duifjes
Een mooie, vrouwelijke, sierlijke en bovenal opvallende steltenact. Deze betoverende sneeuwwitte vredesduifjes versterken elkaar wonderschoon en passen prachtig in een winters landschap. 2 x 45 minuten of 3 x 30 minuten animatie én als korte danschoreografie mogelijk in 4 uur.

Winterengel
De ijzingwekkend mooie Winterengel verwelkomt de gasten met sneeuwvlokken. Zij is omgeven door de ijskristallen en ijspegels waaraan de gasten hun wensen kunnen hangen in 2 x 45 minuten in 4 uur.

WinterDiva’s
Als sneeuwkristallen schitteren deze witte Winterdiva’s. Wit en sereen, brengen ze de magie en betovering van de winter naar iedere gelegenheid. IJspegels van blauw licht hangen aan hun fonkelende hoeden. Zij brengen sneeuw en ijs maar verwarmen het publiek met hun charmes. Op verzoek vergezelt de kleine fee Twinkel de Winterdiva’s. Met de vrolijke muziek die ze meebrengt en haar speelse karakter verschijnt al snel een glimlach op ieders gezicht. 1 tot 5 speelsters met 2 x 45 of 3 x 30 minuten in 4 uur.

Foto Amaury Milter

Kerstman en Arrekar
Prachtige winterparade met kerstman, Engelen en Arrekar! Verschillende samenstellingen mogelijk. 3 x 30 minuten in 4 uur

Ganzenfanfare
Ook in de winterperiode zijn ze weer gewoon op pad. Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekt de Ganzenfanfare door stad en land. Deze unieke en verbazingwekkende combinatie van mens, muziek en gans brengt groot en klein in verrukking als ze als echte fanfare voorbijmarcheren.
Gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden, brengen The Jolly Walkers deze originele ganzenfanfare samen met rasechte Toulouser ganzen in 4 parades van 20 à 30 minuten in 4 uur. In de Kerstperiode kunnen de Jolly Walkers ook in traditioneel Herderskostuum optreden.

Santa in the Sky
Duo kerstmannen op stelten. 4 x 30 minuten in 4 uur.

Animatie Kerstman
Deze gezellige kerstman brengt meer dan alleen kerstsfeer met zich mee : hij maakt grappen en haalt allerlei toeren uit gedurende 4 x 30 minuten in 4 uur.

Wintermuziek

Het Winterpaardje
Rond de kerstperiode is dit authentieke winterpaardje weer in het land. Het winterpaardje wordt bereden door een betoverend winterprinsesje. Met haar kerstrepertoire brengt zij licht in de donkere dagen voor Kerst. Uiteraard is het geluid versterkt waardoor het publiek hier in volle teugen van kan genieten. Solo met 3 x 40 minuten in 4 uur.

Solid Christmas
Als er één periode in het jaar is die uitnodigt tot zingen dan is het wel Kerstmis. De 2 zangeressen van Solid Christmas, Judith en Yvonne, hebben voor december een uitbundig en sfeervol programma samengesteld, variërend van White Christmas en Let it Snow tot Feliz Navidad in 3 x 30 minuten.

X-Mas Carols
Sfeervolle, authentieke, Engelse Christmas Carols die a capella worden gezongen door 8 zangers en zangeressen in traditionele Dickens-kostuums in 4 sets van 30 minuten in 4 uur.

Hoge Zingende Kerstboom
Hoog torent deze indrukwekkende kerstboom met zangeres in top boven de mensen uit (4,75 meter!). De muziek en zang zijn prachtig. Speelduur: 4 x 30 minuten in 4 uur, met stellage, opbouw, technicus en complete geluidsinstallatie.

Christmas Express
Een imposante rijdende wagen bestuurd door haar elegante lakei en achterop de balustrade staat de Winterkoningin. Met glitters, lichtjes en ballen laat zij vol hartstocht Kerstklassiekers klinken met 3 x 40 minuten in 4 uur.

Lodewijk van der Linden
Lodewijk komt graag als zanger/pianist uw kerstfeest opluisteren. Hij heeft een breed allround repertoire dat voor de gelegenheid wordt aangevuld met diverse Kerstliedjes. Indien gewenst kan Lodewijk ook een rondje maken met zijn accordeon. Speelduur: 4 x 45 minuten in 4 uur (inclusief prachtige electronische baby-vleugel).

Kerstmannenlooporkest / Charles Dickens orkest
4-persoons Kerstmannenlooporkest met 4 x 45 minuten Kerstliedjes in 4 uur. De heren zijn ook beschikbaar in Dickensoutfit.

De Kerst-Funfare
Een trio goed geschoolde en goed gemutste bijna-Kerstmannen marcheren rond. Ze spelen hippe muziekjes, vrolijke klanken en (on)herkenbare Kerst-melodiën. Voortdurend verrassen ze met merkwaardige loopjes en lachwekkende dansjes. En heel veel grappen en interactie met het geamuseerde publiek. Van 1 tot 5 x 30 minuten in 1 tot 5 uur.

Jazzpanorama/Cheveré
Prachtige jazz-klanken (Jazzpanorama) of easy listening pop (Chevere met prachtige zangeres) en speciaal aangevuld met Kerstrepertoire.
Trio met 4 x 45 minuten in 4 uur.

Les Noëlles “Santa-style”
Les Noëlles vormen de perfecte omlijsting van uw kerstdiner. De drie Santa-girls zijn een buitengewoon charmante verschijning en zorgen ervoor dat uw gasten binnen een mum van tijd in kerstsferen vertoeven. Het a capella gezongen repertoire bestrijkt een groot stuk uit het rijke vocale kerst-oeuvre. Er kan gebruik gemaakt worden van een muzikaal menu waaruit gasten hun voorkeur kiezen: een klassiek of populair lied, wel of niet een kerstlied.
3 Spelers, speelduur: 3 x 30 minuten.

Singing Santa
Singing Santa zingt 4 sets van 30 minuten Engelstalige kerstnummers, draadloos versterkt. Dus op alle mogelijke plekken en verplaatsbaar. Bovendien mogen de gasten met hem op de foto! 4 x 40 minuten in 4 uur.

Kerstmannenfietsorkest
Waar dit verrassende en dolkomische muziekgezelschap op een 4 meter lange, 6-persoons tandem verschijnt, steelt het de harten van het publiek. Monden vallen open van verbazing en een lach breekt door op vele gezichten. Spelers: 6, speelduur maximaal 3 x 45 of 4 x 30 minuten in een dagdeel van 4 uren.

Dickens Troubadour op Stelten
De Dickens-troubadour op stelten brengt Kerstentertainment op eenzame hoogte. Ook te boeken als duo. 4 x 30 minuten in 4 uur.

De Muzikale Sneeuwvrouw
Zij speelt op dwarsfluit prachtige kerst- en wintersfeermelodietjes én zingt én kan het zelfs plaatselijk laten sneeuwen als het koud genoeg is! Tijdens de Kerstdagen staat op haar sleetje een kerstboom met kransjes voor de allerkleinsten. Dagdeel van 4 uur en verplaatsend met 4 x 30 of 3 x 40 minuten

The Santa Singers
Zijn het er 8 of 10 of 12? Gekleed in hun rode kerstoutfit en sjaals brengen de Santa Singers een gevarieerd programma met Engels en Amerikaanse Christmas Songs als vrolijkste en meest uitbundige koor in de Most wonderful time of the Year. 4 x 30 minuten in 4 uur.

De Muzikale Kerstengel
Onze muzikale Kerstengel met zang en muziek komt aanzweven met de mooiste kerstliedjes en melodietjes. Dagdeel van 4 uur en verplaatsend met 4 x 30 of 3 x 40 minuten.

Dickens Passion
Met veel plezier en passie zingt Passions Dickenskoor tijdens de kerstperiode sfeervolle liederen uit binnen- en buitenland. Gehuld in authentieke Dickenskleding brengt het kerstkoor u met Christmas Carols en andere bekende liederen snel in de vertrouwde, gezellige en hartverwarmende Kerstsfeer.

Wintergasten
Een chique duo, akoestisch en mobiel, voor uw klassieke winterse muziek, maar ook met meer dan 50 populaire Kerstliederen. 

Dickens Muse is stijlvol gekostumeerd a la Dickens, stemmig én tweestemmig en met een enorm repertoire aan Kerstliederen en winterliedjes. 1-4 spelers en van 2 tot 4 x 40 minuten. 

Santa’s Delivery gaat voor u op pad voor een verrassingsbezoek in kerstsfeer. Onze artiest maakt een act op maat en zingt, dicht of spreekt úw boodschap én kan het Kerstpakket persoonlijk en charmant afleveren bij alle medewerkers thuis. Een prachtig gekostumeerde Dickens-zanger, kerstman of engel? Solo of duo, dame of heer? Geef ons uw wens – en dan zorgen wij toch nog voor een Vrolijk Kerstfeest!

De Kerstman
De Kerstman komt zelf! Met zang en accordeon speelt hij alle bekende kerstnummers voor u met 4 x 40 minuten in 4 uur.

Elfen Orkest
Mag het deze Kerst ietsje meer zijn? 18 muzikale groene elfen samen in het prettigste Elfen-Kerstorkest van Nederland: nét effe anders, lekker swingend en uitgebreid kerstrepertoire, én met een sprookjesachtige prijs. Geef ze de ruimte en dan is het ook nog Corona-proof!