Artiesten tegen Corona: 21 acts die voor u spelen op 1,5 meter afstand…of meer!

Alle acts spelen in speciale Corona-uitvoering op minimaal 1,5 meter afstand -of meer!- en volledig mobiel of anders in een speciaal aangepaste variant.

Naranja is een trio steltentheater. Fris, vrolijk, ondeugend en kleurig , feestelijk geurend naar zomerse sinaasappels.
De sinaasappel-verkoopster heeft haar beste jurk aangetrokken, want vandaag heeft ze heel speciale sinaasappels in de aanbieding. Ze heeft er twee bij zich van haar teelt “Orange de Luxe” waar ze heel lang aan gewerkt heeft. Het resultaat mag er zijn: een sinaasappelsoort van wel 1 m 70 cm doorsnee!  Rond en vrolijk en wacht totdat de sinaasappelschil open gaat. Er wacht u een extra verrassing -Sinaasappels tegen Corona! – .
 
Overigens kunnen alle steltenacts met de 1,5 meter-maatregel spelen. Zie www.steltentheater.com
 
De Dutchjuggler is de komische jongleur met De Uitdaging. De Dutchjuggler laat zich uitdagen door het publiek om steeds sneller, hoger en met meer attributen te jongleren. En dan komt de ultieme uitdaging: hij moet met alles jongleren wat u hem toewerpt. Van 1,5 meter afstand. We maken de gekste dingen mee: bezoekers gooien hem mobiele telefoons, portefeuilles, schoenen, boodschappen, etc. toe.  Een leuk interactief komisch spektakel als mobiele animatie.
Vanuit de verte zijn de 5 meter hoge Dragonriders al te horen. Rijdend op hun luidruchtige, nieuwsgierige en indrukwekkende draken verkennen ze het land. Tussen het gebrabbel door zijn af en toe herkenbare woorden te horen. Ritmische trommelslagen begeleiden de draken in de juiste richting terwijl de in steampunk-stijl uitgedoste Dragonriders de grootst mogelijke moeite hebben de draken onder controle te houden. Gelukkig vragen ze op hoogte en afstand raad aan het publiek om de draken rustig te stemmen.
 
Petro is bezorger bij Pizza Pronto. Hij is op zoek naar degene die de Quatro Staggioni heeft besteld en balanceert met 28 pizzadozen. Zelfs de stapel is al 1,5 meter! Een humoristische, mobiele, interactieve act om van te smullen.
 
Trotse Rotsen zijn twee ‘stenen’ figuren die met hun kinderwagen vol keitjes, hun kleintjes uitdelen aan het publiek. Hierop staan handgeschreven complimenten, boodschappen of opstekers. Hartverwarmend, origineel en interactief. U mag kiezen wat erop komt te staan. “Je bent een kei”, “Wij dragen een steentje bij” . Zij nemen zelf even afstand als u in de kinderwagen kijkt en een “kleintje” meeneemt.
Wanneer er op een ludieke manier iets oprechts overgebracht moet worden is dit een sympathieke act die de mensen een compliment geeft met een speciale en blijvende herinnering.

Niet vliegen in Corona-tijd? Wel met de Corona-Traveler! Voorzien van 1,5 meter anti-Corona-detectie-apparaat. Waar gaat de reis naartoe? En er is plaats voor 1 passagier. Let wel: het kan even duren voor u weer terugbent dus het wordt een heerlijk lange vakantie!

Bram van de Corona-sekuuritie sjeest rond op zijn 0 % CO2 uitstoot electrisch scootertje. Alert en attent zorgt hij er voor dat overal 1,5 meter in acht wordt genomen. Uiteraard voorzien van meetlint, afzettingsmateriaal en (gratis) bekeuringen.

Even de hond uitlaten? Unicycle Leo doet dat zelfs op meer dan 1,5 meter hoogte.
Tumble Tails: Drie ondeugende stokstaartjes huppelen rond, steken overal hun brutale neus in, en brengen een hoop leven in de brouwerij. Nieuwsgierig en ondeugend. Maar dan ineens klauteren ze op elkaar en tuimelen acrobatisch rond. Afstand houden….want het blijven wilde dieren!
 
De Ganzenfanfare is en blijft altijd de komische hit op elk evenement. Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekken zij rond: De Ganzenfanfare. Deze unieke en verbijsterende combinatie van mens, muziek en gans brengt iedereen in verrukking als ze als echte fanfare voorbijmarcheren. Gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden, brengen “The Jolly Walkers” deze originele ganzenfanfare samen met rasechte Toulouser ganzen. Tussen de tambour maître voor en de grote trom achter zit 8 meter gans!
Meneer Fanfare is een een 30-man sterke harmonie. Alleen zal hij in Corona-tijd het volledige spektakel in zijn eentje moeten doen. Behangen met saxofoon en grooote trom marcheert hij er vrolijk op los. Verrassend en komisch en bovendien hoort u het complete orkest spelen via een draagbaar geluidssysteem verstopt in de trom, waarbij hij live op saxofoon zijn muzikale bijdrage levert. Het vrolijkste eenmansorkest van Nederland. Een unieke mobiele muziek act met alle dance-classics en feesthits van toen tot nu. Flexibel, mobiel, voor binnen en buiten, voor jong en oud.
 
Topera kan alleen maar op 4,75 meter hoogte! Een top-zangeres op hoogte met een live-pianist én kroonluchter onder haar baljapon. Van klassieke aria tot allround-hits. 
 
Bekijk je zelf eens op een andere, komische,  manier. Karikatuursneltekenaar Jeroen kan volledig mobiel werken en 1,5 meter is de perfecte tekenafstand. 
Het Corona-Bouwteam maakt in no time uw locatie Corona-proof. Desnoods terwijl u zelf aan het werk bent. Wegwijzers, richtingpijlen, bouwschema’s , afscheidingen, meetapparatuur en verplaatsing van uw medewerkers, bezoekers of publiek zijn inbegrepen.
 
Hoe het nou precies zit met die 5G-straling , mondkapjes, Corona-tests en quarantaine? De Roddeltantes zijn precies op de hoogte. Zij hebben zich namelijk al 3 x laten testen door die ene leuke, knappe dokter. Alleen……hoe roddel je nou intiem op 1,5 meter afstand? Want met zijn drietjes op dat muurtje zitten kan echt niet meer!
 
Onnavolgbaar, fantasierijk, sprakeloos. Onze altijd al volledig ingepakte Orange leeft met u mee. Hij laat u woordeloos zien hoe warm en intiem 1,5 meter afstand kan zijn.

Regina Bianca Veneziana brengt u licht in moeilijke tijden, zowel ’s avonds als overdag.  Deze sprankelende, elegante en verlichte steltendames spreken u moed in, geven complimentjes, delen hun energie en enthousiasme,  maar bovenal……geven u hoop voor de toekomst.

Onze Desinfection Boyz met echt ontsmettingsmiddel begeleiden uw bezoekers in de wirwar van de nieuwste Corona- regels. Geen wachtrijen en alles met een flinke knipoog.

Social Distancing word visueel heel duidelijk gemaakt. Een hoepelrok van maar liefst 3 meter breed en een “corona op stok” helpen op interactieve en hilarische wijze de juiste afstand te bewaren.

Veilig met Steef Safe  in een komische animatie met een zeer ruim en fantasievol assortiment aan mondkapjes voor u.