In een razend tempo maakt onze kunstenaar in ballonnen uw fantasie waar.Dit kleurrijke entertainment is inzetbaar op elke locatie en bij ieder denkbaar evenement voor kinderen én volwassenen. Als mobiele act of als podiumshow.

Sssst!! De Knallende Ballonnenshow
Eindelijk is het zo ver, na 40 jaar oefenen bij moeder op zolder: Gijsbert zijn eerste ballonnen optreden! Alles lijkt goed te gaan totdat….  rustig door blijven ademen en je niet laten afleiden. Een interactieve voorstelling voor jong en oud over lucht, liefde, poëzie en baby’s.

Joris en de draak.
De mobiel bewegende reuzendraak zorgt voor de nodige ophef onder het publiek wanneer deze wakker wordt gemaakt. De eeuwenoude sage wordt tot leven gebracht door de verhalenverteller die samen met het publiek de geschiedenis van Joris en de draak uitspeelt. Zou er een jonge held opstaan die het op durft te nemen tegen de driekoppige draak? En wordt de prinses bevrijdt?

Balloon Giants presenteren: De Ballonzwanen
Hoog boven de hoofden van het publiek drijven de gracieuse, kunstige Ballonzwanen. Onder begeleiding van de Zwanentemmer en voortbewogen door de Zwanenrijders draaien de Ballonzwanen sierlijk door de lucht. 

Voor een elegante ontvangst van uw gasten, als ronddrijvend sfeerplaatje tijdens festivals en parades en voor unieke social media momenten waarbij het publiek in een wolk van witte veertjes word gehuld. De Ballonzwanen creëren een stijlvolle sprookjesachtige ambiance waar het publiek actief bij betrokken word.

Nieuw in 2024; ook met de nieuwste creaties De metershoge Dino Riders en kleurrijke Paradise Birds.
 

Foto’s door Wim de Knegt