Vraag naar alle mogelijkheden: van mobiele ballonkunstenaars met ballonfiguren die pal onder uw neus gemaakt worden tot de mooiste balloncreaties met vijf meter hoge ballondraken op stelten, een prinses in een ballonnenjurk, een ingepakt gebouw, een zestien meter hoge piramide en nog veel meer. Grote objecten die tot leven komen door de steltenlopers, draagbare objecten in parades, zwevend en van binnenuit verlicht, drijvende sculpturen, ontploffende mega-ballonnen, uw logo of fantasie…..Werkelijk niets is te gek voor deze ballonkunstenaars: The sky is the limit!

De Dragonriders
Vanuit de verte zijn de Dragonriders al te horen. Rijdend op hun luidruchtige, nieuwsgierige en indrukwekkende draken verkennen ze het land. Tussen het gebrabbel door zijn af en toe herkenbare woorden te horen. Ritmische trommelslagen begeleiden de draken in de juiste richting terwijl de in steampunk-stijl uitgedoste Dragonriders de grootstmogelijke moeite hebben de draken onder controle te houden. Gelukkig weten ze makkelijk contact te maken met het publiek wat moet helpen om de draken rustig te stemmen.

De Dragonriders is een mobiele 5 meter hoge steltenact met twee of drie draken en een gekostumeerde en muzikale begeleider.

Nieuw in 2024; ook met de nieuwste creaties De metershoge Dino Riders en kleurrijke Paradise Birds.

De Dodoriders
Reusachtig uitziende vogelfiguren bewegen zich op grote hoogte schuchter tussen het publiek. De Dodoriders zijn voor hun afgerichte ballondodo’s op zoek naar voedsel. Als de dodo’s muziek horen volgt er spontaan een dodo-dans.

De Dodoriders is een mobiele 5 meter hoge steltenact met twee of drie dodo’s en een gekostumeerde en muzikale begeleider.

Joris en de draak.
De mobiel bewegende reuzendraak zorgt voor de nodige ophef onder het publiek wanneer deze wakker wordt gemaakt. De eeuwenoude sage wordt tot leven gebracht door de verhalenverteller die samen met het publiek de geschiedenis van Joris en de draak uitspeelt. Zou er een jonge held opstaan die het op durft te nemen tegen de driekoppige draak? En wordt de prinses bevrijdt?

Foto 2 & 4 door Wim de Knegt

De Reus en de Ballooonenstaak
In deze luchtige vertolking van Japie en de Bonenstaak neemt Ballonkunstenaar Guido het publiek mee als verhalenverteller in een straattheatervoorstelling waar de koning op zoek gaat naar grote helden. Wie durft de Ballooonenstaak om te hakken en de reus te verslaan? Hoe scherp is een ballonnenbijl? In deze meeleeftheatervoorstelling wordt het publiek actief betrokken en er is uitgebreid tijd om samen met de vijf meter hoge ballonnenreus op de foto te gaan.

Foto’s 1 & 4 door Wim de Knegt

Balloon Giants presenteren: De Ballonzwanen
Hoog boven de hoofden van het publiek drijven de gracieuse, kunstige Ballonzwanen. Onder begeleiding van de Zwanentemmer en voortbewogen door de Zwanenrijders draaien de Ballonzwanen sierlijk door de lucht. 

Voor een elegante ontvangst van uw gasten, als ronddrijvend sfeerplaatje tijdens festivals en parades en voor unieke social media momenten waarbij het publiek in een wolk van witte veertjes word gehuld. De Ballonzwanen creëren een stijlvolle sprookjesachtige ambiance waar het publiek actief bij betrokken word.