Legendarische en populaire klassieker met 3 tot 8 identieke tweeling broers met hetzelfde gezicht maar een totaal ander karakter. De humorvolle act werd gecreëerd door Iva & Petar Mandick.

De Koninklijke Bitterbal
Humoristisch culinair entertainment.De klassieke bitterbal gaat een nieuw tijdperk in. Omringd door een gouden kroontje en geplaatst op rood pluche wordt de bitterbal hoffelijk gepresenteerd. De smaak- en lachspieren van uw gasten krijgen het hierbij zwaar te verduren. 

De Pyjama’s
De leukste uitzwaai act. Uw avond hoeft niet alleen te beginnen met de Butler Brothers maar kan er ook mee eindigen – wederom met een lach!Tegen het eind van het feest verschijnen De Butler Brothers – compleet met slaapmuts, pantoffels en lantarentje – op de dansvloer en dansen nog een rondje met de gasten. Met een nachtzoentje of een slaapliedje worden de gasten uitgezwaaid. Iedereen vertrekt met een brede glimlach naar huis.

Femmes-Fatales
Who needs the Kardashians met deze dames in huis ?! Hilarisch mobiel entertainment met vier oogverblindende socialite’s en hun paparazzi fotograaf Billy BadAss. Gekleed door topcouturiers, geliefd bij miljonairs, opgeknapt in het beauty centre, zijn deze vier sterren de ultieme meet & greet-act. Ze zijn gek op rode loper premières, exclusieve feesten en officiële openingen.

U kunt Femmes-Fatales uitnodigen als speciale  gasten op uw evenement. Iedereen zal absoluut versteld staan van hun aanwezigheid. Zij mengen zich tussen het publiek, dansen met u, doen fotosessies en zorgen voor een zeer humoristisch schouwspel! 

Nieuw: vraag naar het Femmes-Fatales foto-entertainment.