Circus voor alle kinderen én volwassenen.
Uw kinderen krijgen de hoofdrol in het circus! Wie heeft er nooit van gedroomd om topartiest in het circus te zijn? Circuskunst is te waar om droom te zijn! Alle circustechnieken komen aan bod in workshops onder deskundige begeleiding: jongleren, diabolo, Chinese borden, ballopen, koorddansen, eenwielfietsen en acrobatiek.
Wij bieden u circusprojecten op maat van 1 tot 4 uur mét een spetterend optreden van de deelnemers als finale in een echte circusshow.
Het circusproject is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en kan op vrijwel elke locatie plaatsvinden, bij u, op school, in uw bedrijf, als buitenevenement, en óf in onze echte, originele en volledig ingerichte rode circustent.

Uw eigen bedrijfscircus.
Wie durft? Een vrolijke energizer , pittige teambuilding , samenwerkingsproject of inhoudelijk workshop-programma voor uw hele team of bedrijf? Waag u in de wereld die circus heet. Slaagt uw officemanager er in om alles jonglerend bij elkaar te houden, bestaat uw pr-afdeling uit echte hoogvliegers, is uw productieteam echt het sterkste ?
Of gaat u de ultieme uitdaging aan? U treedt op in een dinnershow voor uw collega’s of zakenrelaties, u schittert in een circusspektakel met uw thema t.g.v. van uw jubileum of opening? Wij denken met u mee!
Elk programma maken wij voor u op maat en voeren dit voor en met u uit op uw locatie óf als totaalbeleving in onze circustent!

Circustenten
CircusKunst Bigtop
16 x 10 meter (ovaal) en 9 meter hoog.
Sunshine Volante 18 meter (rond) en 7,5 meter hoog.
Sunshine Cascade 22 meter (rond) en 10 meter hoog.

Licht- en geluidstechniek | Tribunes 100 tot 400 personen | Uitbreidingsmogelijkheden tot 1200 personen | Inrichting en cateringwensen in overleg