thumbnail_THTH_DangerouzDrums_LaserShow0

DangerouzDrums LaserShow

U zoekt een imposante openings- of slotact voor uw evenement, productpresentatie, jubileum of opening van een bedrijfspand ? Dat is de nieuwe, overdonderende en stijlvolle LaserShow van DangerouzDrums, de originele act waarbij alles draait om “impact”.

Deze powervrouw weet de mensen te raken met haar drumsolo  – een lust voor oog en oor. De opbouwende en opzwepende solo, ondersteund met dynamische muziek, samen met de spectaculaire lasershow, maken deze show tot een indrukwekkende en onvergetelijke ervaring.

Uw verhaal en concept wordt in 6 minuten vertaald, ondersteund met waanzinnige visuele aspecten én een 6 minuten durende drumsolo door Lady on Drums Isabella Proszkowski.Onze lasertechnici hebben én bieden mogelijkheden om middels de drie-dimensionale lasertechniek nog een extra dimensie aan uw boodschap te geven.

Desgewenst integreren wij uw logo’s, kernwoorden of slogans, kortom uw kernboodschap, binnen onze show. Deze projecteren wij bijvoorbeeld op een achterwand, een bestaand doek, of een hangend rolscherm.

“I will drum your message into the world!” (Isabella)