Sparkling Nature Parade
Een fantasievolle natuur-parade met magische figuren op (spring)stelten en dansend op betoverende muziek én in verlichte kostuums. Vanaf 2 tot 6 spelers met de steltenbloemen, Master Parrot en Mr. G. Hopper.

Foto door Wim de Knegt

Raposa, Saka en Byfflo

Drie fantasierijke figuren die een onbreekbare vriendschap delen. De twee kleinste van de drie zijn maar 2,5 meter groot en de grootste en kleurrijkste is slechts 3,5 meter groot!
Raposa is grappig, schattig en lief. Hij kijkt een beetje scheel. Aaibaar, en een vriendelijk karakter.
Saka is de grootste van de drie. Zij is trots, fier en fladdert overal doorheen.
Byfflo moet het hebben van zijn spieren. Hij begrijpt het allemaal niet zo goed. Stoer maar met een hartje van goud.

Reptiel Gecko – groots in zijn eenvoud
Nieuwsgierig, hongerig en vol humor…Ons huisdier is dol op kinderen! Reptiel Gecko is een hagedis van maar liefst 1m 80 lang die rondkruipt tussen uw bezoekers. Hij is zeer zeer nieuwsgierig en komt dan ook bij iedereen snuffelen. Alles wat op zijn hoogte voorbijkomt, moet hij van (heel) dichtbij gezien hebben. Mama’s en papa’s, bewaak uw handtassen, boodschappen en rugzakken zeer goed! Onze Gecko heeft altijd honger en dorst en vindt het geweldig om met uw spullen te gaan lopen. Vergeef hem zijn speelsheid! Als onze Gecko het voelt kriebelen…….

Hector & Hektor
Een hartverwarmende act met deze knotsgekke zombie-tweeling. Vergeef hen hun domheid, samen delen zij slecht 1 hersencel. De een is Hector en de andere dus Hektor maar vraag ons niet wie is. Geniet van dit knotsgekke onvoorspelbare duo.

Ea Varna – een superlief boswezen
Al meer dan 3820 jaar dwaalt er een tot nog toe onbekend wezen van maar liefst 4 meter door onze oerbossen! Deze beschermer van de natuur legde kilometers af om in contact te treden met het mensenras. Deze goedaardige lobbes met loodzware en luide stem, spreekt iedereen aan in zijn onbekende elfentaal. Gelukkig spreekt hij heel traag en gebruikt hij veel lichaamstaal zodat zelfs de allerkleinsten hem begrijpen. Ea Varna heeft de “muziek van de natuur” met zich meegenomen die dan ook door iedereen te horen is. Kortom in heel uw straat verandert de sfeer in een magisch, natuurlijke en feërieke omgeving, wanneer Ea Varna passeert..

WabboeAH! – kleurrijk, clownesk, groots
Twee tot vier acrobatische steltenlopers. Stijlvol? Excentriek? Crazy? Mooi? WabboeAH! een spectaculaire act vol poëzie. Twee grappige clowneske figuren die je verrassen, ontroeren en vol spanning laten toekijken! Geniet van hun spectaculaire sprongen en visuele humor.

MonSTARS – energiek, grappig & spectaculair -crazy trollen springen tot 2m hoog!
Twee tot vier totaal geflipte trollen met kromme poten springen en dansen rond op zoek naar plezier. Op hun springstelten springen zij maar liefst 2 meter hoog! Hun fluor-haar wordt door iedereen gezien en je wordt spontaan vrolijk als deze knotsgekke figuren passeren.

Gentleman op stelten
Ruim 3 meter hoog, een eeuwig vrolijke glimlach, kleurrijk en altijd zin in een dansje..In zijn mooie satijnen kostuum dat volledig bekleed is met echte Swarovski kristallen maakt hij enorme sprongen. Een niet alleen stijlvolle maar ook unieke ontvangst.

Foto 2 door Wim de Knegt

Arvid
Ons bostrolletje Arvid is nieuw, verwelkom jij hem? Arvid heeft een warm hart en is nieuwsgierig. Klein van gestalte, maar met een flinke bagage vól verhalen, avonturen en inspiratie. Ontdek jij Arvid of Arvid jou?

20210612 (26) STAAND

Dolle Pret presenteert: Parti o Qué?
Waar is het feestje? Kleurrijk, acrobatisch, fantastisch gevederd en bij donker lichtgevend.