Jong, dynamisch, interactief, komisch en verrassend! Duo Musa was de laatste jaren een van de sensaties van het festivalcircuit. Naast de straattheatershow La Factoria heeft het duo ook acts die uitstekend binnen uitgevoerd kunnen worden! Een overzicht:

La Factoria
Duo Musa trakteert u op een heerlijke voorstelling vol humor en acrobatiek van wereldklasse. Slapstick, spanning, sensatie en luchtacrobatiek op 8 meter hoogte komen samen in de lollyfabriek waar niet alles loopt zoals het zou moeten. Duo Musa, dit keer in de rol van fabrieksmedewerker, weet letterlijk met kunst en vliegwerk de fabriek draaiend te houden en alle brandjes te blussen. En in de finale presenteert het duo vol trots een smakelijke lolly!
Na het succes van hun eerste straattheater voorstelling is duo Musa een half jaar lang met regisseur Hilbert Geerling aan de slag gegaan om een voorstelling te ontwikkelen die qua verhaal een lach op ieder gezicht tovert en tegelijk bol staat van de circuskunsten waar je mond van open valt. Een geweldig spektakel waarbij je je geen seconde verveelt.
De 8 meter hoge installatie is omgetoverd tot een heuse fabriek en wordt van onder tot boven benut waardoor deze gegarandeerd weer dé blikvanger wordt van uw festival.

Penda!
“Ik hou van je!”,”Ik haat je!” Beleef weergaloze luchtacrobatiek op de dunne lijn tussen vurige passie en blinde haat. Penda! is hoog, sensationeel en spannend tot op het eind.

Strapaten
De Strapaten act is een klassieke spectaculaire circusdiscipline in een modern jasje. Een droom van een acrobatische dansvlucht op grote hoogte in een kunstzinnige choreografie in de linten (strapaten).

Foto’s Qbe

Pole Art
In Pole Art onderzoekt Roos in een prachtige acrobatische solo-performance de mogelijkheden van deze nieuwe bewegingskunst.

Limbo show
Laag, lager laagst! Een traditioneel Afrikaanse dans, uitgevoerd op het ritme van de djembe. Opzwepend ritme en een brandende limbo stok zijn de ingrediënten van deze wervelende show. Een vurig spektakel waarbij uw kippenvel haast verschroeit. 

Stoelen balans
Zes stoelen en een tafel. Meer is het niet! Maar Salim gebruikt ze om een 8 meter hoge toren van te bouwen. Hierop voert hij een handstand act uit waarmee hij het uiterste van zichzelf vergt.

Trapeze
Een spannende luchtact waarin de donkere Keniaan en de blanke Nederlandse, vrijwel gelijk in lengte en gewicht, probleemloos van positie wisselen. Moeilijke technieken smelten samen in een krachtige choreografie.