De Dutchjuggler met Het Rad van Fortuin
Met de Dutchjuggler als chique top-jongleur, mobiel of op een podium, en voor jong en oud, heeft u de hoofdprijs voor uw evenement altijd al in huis.
En als zijn “rugzak” dan ook nog een avontuurlijk, interactief Rad van Fortuin blijkt te zijn, mét prijsjes, muziek en lichtjes, is het feest compleet.

Chez Cirquarant
In de gastronomische bistro, gourmet lounge en bijzondere Cirquarant is slechts reservering voor 1 gast mogelijk. De gelukkige die in dit 5 sterren etablissement dineert zal versteld staan en qua service niets tekort komen.

Op onnavolgbare wijze wordt een diner geserveerd. Visual comedy, onnavolgbare hoogstandjes en 25 jaar podiumervaring staan misschien niet garant voor haute cuisine maar wél voor een topshow. Jeroen speelt niet alleen de hulp én de altijd vrolijke, iets te diep in het glas kijkende kok én de gepassioneerde masterchef Johan Diekan maar presenteert óók nog de “Chez Cirqaurant Moulin Rouge Revue” met een keur aan internationale artiesten van wereldklasse. Kortom: alle top-artiesten gespeeld door 1 acteur in deze vermakelijke,  culinaire one-man show van Dutchjuggler Jeroen van der Lee.

Chez Ciqaurant is beschikbaar als complete theatershow van 90 minuten, of in de speciale festivalversie van 40 minuten of als basisschoolvoorstelling van 50 minuten. Maar ook als dinnershow mét catering, tent en een speciale uitvoering voor u op maat.

Zie de uitgebreide info op: https://chez-cirqaurant.com/

Juggling Challenge
De ultieme uitdaging: de Dutchjuggler jongleert met wat u hem geeft!
Zij gingen u reeds voor: bekende Nederlandse fabrikanten van kaarsen, bierkratten, dagbladen en wasmachines -!- én de bezoekers van festivals, evenementen en winkelcentra die hem alles toewierpen wat zij bij zich hadden…..tot hun boodschappen en schoenen aan toe.
Als show en podiumact of als mobiele animatie mogelijk. Durft u de uitdaging aan?

De Licht-Jongleur
De Dutchjuggler verbaast en vermaakt uw publiek al jonglerend met zijn lichtgevende objecten. De act is beschikbaar als rondlopende animatie of als flitsende podiumact met van kleur veranderende clubs (kegels).

De Pixel-poi Finale
De Dutchjuggler maakt al jonglerend uw logo, tekst, afbeelding of boodschap zichtbaar.