De Dutchjuggler met Het Rad van Fortuin
Met de Dutchjuggler als chique top-jongleur, mobiel of op een podium, en voor jong en oud, heeft u de hoofdprijs voor uw evenement altijd al in huis.
En als zijn “rugzak” dan ook nog een avontuurlijk, interactief Rad van Fortuin blijkt te zijn, mét prijsjes, muziek en lichtjes, is het feest compleet.

Cirq’aurant
Cirq’aurant One-man show in het leukste pop-up restaurant van Nederland! In deze spetterende show speelt de Dutchjuggler: chefkok, ober én de klusjesman. In het Cirq’aurant is plaats voor één gast en zodra deze plaats bezet is, zal het voltallige personeel alles in het werk stellen om het de gast zo goed mogelijk naar de zin te maken. Een lekker drankje… Een voorgerecht met meerdere sausjes … Een hoofdgerecht…. of toch maar een voorverpakte maaltijd …… In ieder geval zal het de gast aan niets ontbreken ! Of de Sjef nu de borden op stokken laat draaien, met de preien gaat gooien of met de ingrediënten gaat jongleren, deze show staat garant voor een dosis humor én actie van de bovenste plank. Kijk nu naar de mogelijkheden om Cirq’aurant ook op uw festival te laten spelen. Een gepeperde show van begin tot eind!

Uw eigen thema kan verwerkt worden in de show en zo helemaal aansluiten bij uw specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als: ‘Gezond lekker eten’ of ‘afvallen met een glimlach’ of ‘eerlijke producten’ of de presentatie van een nieuw product.

Cirq’aurant kan ook uitgevoerd worden als lopende act.

Juggling Challenge
De ultieme uitdaging: de Dutchjuggler jongleert met wat u hem geeft!
Zij gingen u reeds voor: bekende Nederlandse fabrikanten van kaarsen, bierkratten, dagbladen en wasmachines -!- én de bezoekers van festivals, evenementen en winkelcentra die hem alles toewierpen wat zij bij zich hadden…..tot hun boodschappen en schoenen aan toe.
Als show en podiumact of als mobiele animatie mogelijk. Durft u de uitdaging aan?

De Licht-Jongleur
De Dutchjuggler verbaast en vermaakt uw publiek al jonglerend met zijn lichtgevende objecten. De act is beschikbaar als rondlopende animatie of als flitsende podiumact met van kleur veranderende clubs (kegels).

De Pixel-poi Finale
De Dutchjuggler maakt al jonglerend uw logo, tekst, afbeelding of boodschap zichtbaar.