De Atari Show 
El Goma verandert gewone situaties in een ongelooflijke comedy. Met een speciaal apparaat dat geluiden en effecten van beroemde films bevat, gaat hij de confrontatie aan met de buitenwereld. Onnavolgbare jongleeracties, fysieke comedy, gekke dansmoves en improvisatie. Jarenlange ervaring heeft geleid tot een uitgebalanceerde, spontane en altijd hilarische show. Het beste van twee werelden En dat alles vanuit één koffer.

Wonderland
Wonderland is een uitnodiging voor een fantastisch verhaal waarin een  (gestrand?) personage grenzen ontdekt met de hulp en deelname van zijn publiek. Gebaseerd op de slapstick-traditie van de vorige eeuw en de komedie van tegenwoordig, bewandelt de show een kronkelend pad van popart, tot magisch realisme, poëzie en absurditeit . Het personage zal moeten ontsnappen aan een ongemakkelijk pak, omgaan met het onbekende, of misschien zichzelf redden van een dreigende haai, terwijl hij ondertussen obstakels ontwijkt en danst op een mysterieus ritme.

Foto door Piotr Spigiel

In 2021#Coronaproof
Greatest Hits” is een one-man variété-show waarin alles wat fout kan gaan …. fout gaat! De show lijkt een mislukte compilatie van komische sketches, uitgevoerd in een anarchistische “whatever” modus. Dat wat je verwacht….gebeurt niet. Gewone situaties veranderen in absurd leuke momenten in de beroemde onnavolgbare El Goma-stijl.

En mis het nieuwe Boardwalk Theatre niet: een complete Corona-proof festivalshow van 1 uur met 3 artiesten: komedie, luchtacrobatiek, jongleren en nog veel meer …