Ernest The Magnifico comes to Europe. Wij presenteren u de doldwaze comedy “Rockin’ Stuntshow” van de charmante, Australische Chippendale onder de stuntmannen: Ernest The Magnifico.”Levensgevaarlijke” stunts, acrobatiek, slapstick , een pogo-stick en power-race-auto en bovenal hilarische humor in een show van 45 minuten om nooit te vergeten.
“Ernest verzorgde een hilarische show. Jong en oud genoot ervan, en sommige deelnemers aan de voorstelling deden dingen die ze daarvoor voor onmogelijk hadden gehouden” – Hans Van Oosterhoudt – Slottuintheater, Zeist.

Professor Bubbles
Zeepbellen met charme! Professor Bubbles is ontsnapt uit het laboratorium om zijn droom waar te maken: zeepbellen-shows voor iedereen met de grootste en meest verblindende bubbels.
Zijn interactieve soap bubble-kunst neemt iedereen mee in een sprankelende fantasie. In een charmante, extravagante komedie met fantastische effecten brengt de professor elk evenement tot bruisen, schuimen en glinsteren!

Van kindervoorstelling tot festivalshow, van 5 minuten spektakelact tot workshop. Ooit zelf middenin een grote zeepbel gestaan? Of uw product in een zeepbel gepresenteerd?
En het beste van alles is dat Professor Bubbles zijn kennis niet voor zichzelf houdt. Ook jij kunt leren hoe je grote zeepbellen maakt.
Zelfs op een groot podium presenteert professor Bubbles surrealistische zeepbeleffecten met licht en muziek in een komische en magische show zonder woorden.