Overal waar mensen zijn, kunt u Free Fantasy inzetten. Centraal staan improvisatie, verrassing en interactie met het publiek. Er is keuze uit meer dan 30 verschillende types. Veel acts zijn in solo- of duo-uitvoering mogelijk.

Burgemeester Wil Meer: niet te stuiten receptie-rakker. Steevast vergezeld door zijn onafscheidelijke vrienden Cognac en Sigaar. Kan over elk denkbaar onderwerp een toespraak houden, als het maar niet serieus is
Beveiligingsagent: afgekeurd voor politie, brandweer en reddingsbrigade. Wegens nijpend personeelsgebrek goedgekeurd voor beveiliging.
Jager/ boswachter: heeft een afwijking naar meerdere kanten. Was laatst zelf aangeschoten.
Smoezelige kok
: is een viespeuk. Gaat nooit zonder peuk de deur uit. Legt veel van zichzelf in het eten.
Gastvrouw Gonny: Meer gast dan vrouw, maar zéér hartelijk.
Ober: “De Hork van de Horeca”. Moet nog veel leren, vooral van zijn vele fouten. Sterke kanten: niet bekend.
Peter Plant:  groen, kleurrijk en duurzaam.  Hij deelt geluksboontjes uit. Brengen die geluk? Dat hangt er vanaf. Wel als u er zelf in gelooft. Een hoogbloeier en onbeperkt houdbaar.
De Schoonmaker: meer prater dan poetser. Er wordt wat gezwabberd, af en toe wat verplaatst en misschien zelfs nog wel even geveegd.
Sjonnie en Anita: een lekker fout stel! Met veel blingbling en goud komen zij overal binnen waar de feestjes zijn. En het hart op de tong. Als er niet gelachen is op een feest, dan zijn Sjonnie en Anita niet geweest!
Fotograaf Geraar: Neemt mensen zoals ze zijn, maar dan digitaal. Daagt u uit met zijn camera. Legt makkelijk en veel contacten, een allemansvriendje.
Kerst: Wandelende Kerstboom, Scrooge, Levende Sneeuwmannen, Spiral Santa. Meer info: www.winterentertainment.nl
Andere mogelijkheden: Kwakzalver Dokter Kwak, Neptunus, Ontdekkingsreiziger, Amerikaanse tourist, Klusjesman, etc.

Foto 1 door Wim de Knegt.