Grote Meesters van de Schilderkunst
Een kleurenpalet van (circus)animaties rond de reuzen Rembrandt, Vermeer en Van Gogh.
Deze ervaren Nederlandse entertainers maken sinds 1999 toegankelijk spektakel rond Nederlandse thema’s die herkenbaar is voor alle culturen en alle leeftijden en die uitnodigt om mee te doen. Graag zaaien zij overal vrolijke verwarring met hun komische animaties, steltenacts en acrobatiek.

De Nachtwacht Parade
Dit rondlopend circusgezelschap brengt De Nachtwacht tot leven met een parade door muzikanten, acrobaten en steltenlopers.

De Mannen van Rembrandt
De twee elegante hoofdpersonen van De Nachtwacht hebben gezien hoe Rembrandt met de schilderkunst zijn geld verdiende. In zeer korte tijd worden onbekenden bij elkaar gezet en vastgelegd voor de eeuwigheid. Als beloning volgt een snelportret als souvenir.

De Meisjes van Vermeer
Het Melkmeisje en het Meisje met de Parel maar dan in reuzenformaat. Zwierig vliegen hun penselen over het canvas.

Rembrandt Next Level
Drie karakters van de Nachtwacht tillen uw ervaring naar een hoger niveau. Een visuele en uitdagende interpretatie van de Nederlandse Grote Schilders.

Grote Meesters van de Muziek
De atmosfeer van de 17e eeuw vormgegeven in vrolijke mars-muziek.

De Boeren van Van Gogh
Vakmanschap van de koude grond.Dit uit de kluiten gewassen boerenechtpaar heeft de akkers verruild voor de penselen waarmee Van Gogh hen heeft vastgelegd. Gewend als ze zijn aan het grotere gereedschap, is hun stijl uiteraard iets grover. Post-impressionisme tot het uiterste. Thema’s kunnen los geboekt worden vanaf 2 spelers of gecombineerd en afgewisseld worden in bezetting tot maximaal 9 spelers.