Henk kan optreden als “gentleman”-goochelaar maar heeft ook een dolkomisch type: Roderick Waterpas. Als u wilt lachen, gieren en brullen om een magisch entertainer is Roderick  een hele goede keuze. Hij lijkt te stuntelen maar voert ondertussen zeer originele en razendknappe trucs uit. Veelal tot zijn eigen grote verbazing. “Weet u” zegt hij, “ik snap het zelf ook niet. Maar dat geeft niet!”. Zo weet Henk Arnoldus zijn publiek in een schaterende verwarring te brengen.

Roderick Waterpas – kindershow-
De komische goochelaar Henk Arnoldus met zijn show “Koffer vol Trucs” en zijn typetje Roderick Waterpas. Een heerlijke voorstelling boordevol poëzie, verhalen, hilarische momenten en muziek. Herkenbare situaties waarin kinderen de hoofdrol spelen. Een lach, vertederende stiltes en zinderende spanning.Verbazing alom. Onderscheiden met de eerste prijs Nederlands Kampioenschap. 

Roderick is een beetje een “nerd” , maar kwetsbaar en innemend. Maar dan ontpopt hij zich als een ware meester in het goochelen. Er verdwijnen horloges en smartphones en er keren ringen op raadselachtige wijze terug in theezakjes. Een voorstelling van 45 minuten en geschikt voor 4–12 jaar.