Bedrijfsparty’s, beurzen en festivals
Henk kan optreden als “gentleman”-goochelaar maar heeft ook een dolkomisch type in huis. Als u wilt lachen, gieren en brullen om een magisch entertainer is Henk een hele goede keuze. Hij lijkt te stuntelen maar voert ondertussen zeer originele en razendknappe trucs uit. Veelal tot zijn eigen grote verbazing. “Weet u” zegt hij, “ik snap het zelf ook niet. Maar dat geeft niet!”. Zo weet Henk Arnoldus zijn publiek in een schaterende verwarring te brengen.

Kindershow
De komische goochelaar Henk Arnoldus met zijn show “Koffer vol Trucs” in een heerlijke voorstelling boordevol poëzie, verhalen, hilarische momenten en muziek. Herkenbare situaties waarin kinderen de hoofdrol spelen. Een lach, vertederende stiltes en zinderende spanning.Verbazing alom. Onderscheiden met de eerste prijs Nederlands Kampioenschap. 
Alles lijkt mis te gaan maar dan ontpopt hij zich als een ware meester in het goochelen. Er verdwijnen horloges en smartphones en er keren ringen op raadselachtige wijze terug in theezakjes. Een voorstelling van 45 minuten en geschikt voor 4–12 jaar.