Het Cadeautjesteam
De naam zegt het al; dit vrolijke duo is dol op cadeautjes! Alleen niet voor henzelf, maar om weg te geven aan het publiek!

Iedereen die deze enthousiastelingen tegenkomt mag dan ook een cadeautje uitzoeken uit hun goedgevulde kar!

De vraag luidt natuurlijk nog, wat voor cadeaus kan ik verwachten? Denk aan een Polaroidfoto, een live gezongen liedje, een traktatie en speciaal voor de kleintjes onder ons hebben ze een echt cadeautje om mee naar huis te nemen.

Dames van de Liefde
Dit sprankelende duo gaat maar voor één ding: Meer liefde in het leven!

Met hulp van hun verschillende hartjes mag het publiek een keuze maken tussen bijvoorbeeld; het ‘zoete hart’ (iets te snoepen), het ‘uitvoerende hart’ (een kleine performance), het ‘warme hart’ (een knuffel vol met liefde) en niet te vergeten het ‘herinneringshart’ (Polaroidfoto).

Kortom dit duo zorgt gegarandeerd voor meer liefde in de wereld!

De Vergeetzenietjes
Een animatie act die graag de bloemetjes buiten zet!
Deze sprankelende typetjes in bloemenstijl laten het publiek een keuze maken uit verschillende VergeetZEniet bloemetjes;

De ‘zoete bloem’ (iets te snoepen), de ‘uitvoerende bloem’ (een kleine performance als in een liedje), de ‘warme bloem’ (een warme knuffel) en niet te vergeten de ‘herinneringsbloem’ (Polaroidfoto).

Kortom deze speelse animatie draagt bij aan succes op iedere gelegenheid; de dames zorgen er dan ook gegarandeerd voor dat je ‘ZE niet vergeet’!