Festivalshow 1: Comedy & Plates
Het ziet er bijna gewichtloos uit als Ron 6 stoelen bovenop elkaar op het puntje van zijn kin balanceert. Hoogtepunt is de
bordenshow met een ongelooflijke hoeveelheid porselein spinnend in de lucht en uitgeserveerd met een flinke portie humor. Een buitengewone combinatie van artistiek vakmanschap en spitse komedie.

Foto 1 en 2 door Wim de Knegt en foto 3 door Hans van der Lande. 

Festivalshow 2: Het Flessenfestival
Een speciale festivalshow is het snelle “Festival der Flessen”. Ron en Salim ontvoeren de gasten naar een andere wereld. In hun bagage zit een hoop plezier en wat Indiase wijsheid. De horizontale flessen-jongleeract op een spiegelgladde tafel is razendsnel. Alle fysieke grenzen worden opgeheven en alle lachspieren geactiveerd. De show is een energiek spektakel met jongleren, dansen, magie en een vlammende ontknoping.

Twee spelers met vele mogelijkheden. 

Gala Show
De galashow met het beste van Klirr Deluxe in 30 spannende minuten. Een leuk en opwindend spektakel met jongleren, magie en een vuurshow – boordevol artistieke komedie met verfrissende grappen en originele muziek. Een wereldpremière is het grappige horizontaal-jongleren met 10 flessen op een spiegelgladde tafel en de balanceer-act van Ron met 12 – ! – stoelen op het puntje van zijn kin. Een bijzonder hoogtepunt is de bordenshow met een ongelooflijke hoeveelheid draaiend porselein in de lucht.

Close-up magic
Bij de entree, aan de bar of de tafels : midden tussen de gasten komt Klirr Deluxe in actie met verbluffende verrassingen en laat het publiek versteld staan. Hun goocheltrucs of de bekende Chop Cup zijn net zo legendarisch als hun vuureet-act. Deze close-up wizards zijn een garantie voor origineel plezier.

Avondshow Kletsj Mahal
Ron en Salim nemen de gasten mee in een wereld vol artistieke komedie en magie. In hun bagage veel plezier en wat Indiase wijsheid. In deze complete show worden stoelen tot aan het plafond gestapeld en op de kin gebalanceerd, flessen wervelen rond als bij toverslag en borden ontwijken de zwaartekracht. Als hartelijke Indiër met zijn tulband als handelsmerk en zijn veelzijdige mimiek, straalt Salim levenslust uit. Beminnelijk werkt hij op ieders zenuwen en combineert als perfecte ceremoniemeester moderne slapstick met acrobatische kunst. Ron daarentegen is ambitieus en doet er alles aan om zichzelf altijd te overtreffen. Aan Salim heeft hij meestal geen grote hulp … Een onvergetelijk, energiek spektakel dat je de nacht in laat gaan met een grote grijns.