Foto 1 & 3 door Stefan Scheiner

CARMELA! is een knotsgekke danseres, een beminnelijke acrobate en virtuoos met hula hoop ́s. Zij splijt appels met een enkele zwaai van haar heupen. In haar show richt ze met een levensgevaarlijke met messen uitgeruste hula hoop een slagveld aan onder bananen en andere onschuldige groenten. Hoe brutaal ze ook klinkt, ze is de personificatie van vriendelijkheid en loopt voor haar publiek zelfs over (bier)blikjes.

Deze excentrieke stoere lady “La Tanik” heeft verbazingwekkende vaardigheden, een grote glimlach, een groot hart en altijd een vrijmoedige grap op de tong.

De show is voor mensen van alle leeftijden, gemaakt voor de straat, geschikt voor het podium en duurt ca. 30 minuten

Ook met haar 1 meter 56 heeft ze zelf 140 PK power in huis en bestuurt met gemak haar 7,5 ton zware Traveling Theater Truck, waar ook nog een flink theaterpodium uit kan klappen waarmee de paarse vrachtwagen onderdeel wordt van de show.

Terwijl de energie er vanaf spat is de show Carmela! ook nog duurzaam en werkt alles bij deze bijzondere artieste La Tanik op zonne energie.

Foto’s Hans van der Lande.

Salon Desastre
Neem een stapel hoelahoeps, een vliegende hoed, een dienblad, en voeg een flinke portie dans, circus, durf en elegantie toe.
Deze show verandert de straat in een glamoureuze bar. Daar zet de verfijnde La Tanik de toon zonder er omheen te draaien. In een sfeer van Cabaret en de pracht van vroeger ontmantelt La Tanik alle man-vrouw rollen, en niet zonder ze zelf ook te spelen. Geniet van de bitterzoete smaak, deels hartig, deels zoet, die met fascinerende charme recht op een ramp afstevent!

Foto’s door Mark Brooks