Prinses Beatrix
Een jubilaris onderscheiden, iemand tot ridder slaan, heel veel lintjes doorknippen, de medaille opspelden of een majestueuze speech houden?
Eindelijk heeft zij tijd voor al uw wensen en zal zij volgaarne uw gasten toespreken en plezieren.
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix komt op jubilea, openingen, nieuwjaarsrecepties, feestelijke gebeurtenissen , en voor u!
Hare Majesteit komt nooit alleen maar neemt altijd een adjudant, hofdame of beveiliger mee.

Singing Telegram
Een lied speciaal gemaakt voor u en over u.
Als gezongen telegram met plezier en verve gebracht door Marcelle-de Singing Telegram.
Een muzikale ode mét boodschap die u één maal meegemaakt moet hebben om nooit meer te vergeten.

A la Carte
Zij treedt solo of als duo op. Zeer komisch en alert en met veel gekke invallen. Allebei niet alleen uitstekende actrices maar ze kunnen ook een leuke partij zingen. Ook welbekend als het prestatie-en animatieduo Menu a la Carte. De dames gaan rond met een muzikale menukaart. U kiest, zij zingen. Alhoewel….misschien niet altijd het nummer van uw keuze want er zijn surprises! 

Dit duo doet desgewenst voor u de entree en ontvangst van uw gasten als portier c.q. gastvrouw en zij verzorgen graag voor u naar keuze diverse komische animaties, mobiel langs de tafels en tussen uw gasten. Enkele voorbeelden:

De koffiejuffrouwen
De koffiedames moderne stijl nemen de bestellingen  i.v.m. overbelasting en nieuwe ARBO-eisen alleen nog electronisch aan. Behangen met I-pads e.d. waarbij zij letterlijk verstrikt raken in hun eigen apparatuur. Heeft u een momentje?
En tussendoor een zwoele Marilyn Monroe die onophoudelijk flirt en graag op de foto wil. Natuurlijk met een spontaan gezongen “Diamond’s are a Girls best Friend” of andere bekende Monroe-song.
 
De Verwenzusters
In onze tijd een “must” want stress hebben we allemaal en een ongelukje is snel gebeurd. Als u in handen valt van deze zusters wordt u ter plekke van uw klachten afgeholpen. Licht in het hoofd of zware rugpijn ? De zusters weten er wel raad mee en bieden de beste verzorging en advies wat in Nederland mobiel denkbaar is . Kleine drukpuntmassage, drankje of snackje er bij, een muziekje misschien ? Je ondergaat hun poliklinische behandeling met plezier (hoewel?) en hun verwijzing naar al of niet failliete ziekenhuizen of  hun privé-kliniek is gratis!