Lotus Ladies
Twee prachtig aangeklede steltlopers in bloementenue. Een mooie visuele verschijning.

De Hartensteltloper
Steltenloper in hartjeskostuum gaat rond op uw evenement en presenteert voor moederdag op charmante wijze een roos aan alle dames.

De Moederdag-fotograaf
Het ultieme moederdag cadeau: een mooi portret van vader en kinderen. het Photografisch Atelier legt uw klanten vast in een mobiele fotostudio: als filmster, nostalgisch, in sixties/seventies stijl, glamoureus, of gewoon zoals ze zijn. Ze krijgen de foto direct mee! Eventueel kunnen tegen geringe meerprijs de foto’s worden voorzien van een wens, uw logo of of datum of……

Glasgraveuse Alie
Professioneel glasgraveuse, graveert op glazen voorwerpen (van een parfumfles tot een glazen vaas) een toepasselijke groet, uw naam of felicitatie aan moeder.

Pigalle
Dit muzikale, mobiele, akoestische duo bestaat uit 2 heren met 2 x accordeon + zang met nederlandse liedjes, divers repertoire én hun specialiteit in franse liefdeschansons en vrolijke parijse terrasmuziek. De heren gaan daarbij letterlijk op de knieën voor de winkelende moeders om een chanson-serenade te brengen.

De Zingende Boeketten
De Zingende Boeketten brengen vrolijke, romantische en dwaze flower-jazz. Hun repertoire is een bloemlezing uit bekende jazz-standards van onder anderen Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en The Andrew Sisters plus een speciale “moeder”-serenade in een dagdeel van 4 uur met 4 sets van 35 minuten.

De Lentekoningin
De Lentekoningin komt met een prachtige bloemenjurk en speciale, korte lenteverhaaltjes voor kinderen en moeders. Bovendien zingt zij en maakt er muziek bij op sopraan-saxofoon. Aan het eind van elk verhaal met liedje komt er voor de dames met een knipoog naar Moederdag een voorjaarsbloem als cadeautje te voorschijn.

De Bloemenelfjes
2 muzikale elfjes (met tenor-saxofoon) met een vroijke aubade aan alle moeders. Verrassingen, animatie en muziek in een dagdeel van 4 uur met 4 sets van 30 minuten.

Voorjaarsfee
Deze met narcissen versierde voorjaarsfee op stelten laat de mensen een lente wens doen. Ze laat de wensen uitkomen met behulp van glitterstrooisel. Ze geeft ook narcisjes cadeau.

De Hartensoldaat
Deze kunstzinnige actrice presenteert u een lieve, mooie act voor alle aanwezige moeders met haar Hartensoldaat. Op het grote draagbare hart kunnen hartenwensen voor de moeders geprikt worden (ook het publiek mag dit doen). Party Arts feliciteert alle winkelende dames en brengt de wenskaartjes over in 4 sets van 30 minuten in een dagdeel van 4 uur.