Een optreden van Niels Harder zit bomvol glamour, komedie en power. Als geen ander weet Niels zijn bruisende persoonlijkheid te combineren met perfect uitgevoerde choreografie. Zijn wervelende shows zitten vol trucs en zijn een visueel spektakel met een enorme ‘wow-factor’. Een magische mix die steevast 5-sterren-reviews oplevert. Eén ding is zeker: deze keer zit niet Niels, maar ú met de handen in het haar! Niels is inmiddels o.a. bekend  van de grote TV-shows zoals Britain’s got Talent en Das Supertalent Germany. De act is geschikt voor iedereen van 5 tot 99 jaar en kan op elke willekeurige locatie worden uitgevoerd; – Niels Harder kan zich presenteren in zowel het Engels, het Frans, het Duits én het Nederlands.
Tijdens zijn stand-up act wordt u getrakteerd op hilarische demonstraties en zijn nieuwste illusies met vrijwilligers uit het publiek zoals bijv. de quillotine en doorzaag-act worden in de show opgenomen!

Komedie Bingo
In deze spiksplinternieuwe act is iedereen uit het publiek deelnemer aan de knotsgekke Komedie Bingo van Niels Harder. Alle toeschouwers ontvangen een bingokaart, en we kunnen alvast verklappen dat iedereen altijd prijs heeft in deze hilarische show. Maar wat voor prijs? Dat blijft tot het laatste moment een verrassing!
Bent u op zoek naar een bruisende en hilarische act waar uw gasten nog heel lang over zullen napraten? Boek dan nu de Komedie Bingo van Niels Harder!  De Komedie Bingo in het kort: Doldwaze act met hilarische prijzen, iedereen heeft altijd prijs, gepersonaliseerde bingokaarten (bijv. met uw eigen logo) zijn mogelijk op aanvraag.

Sensatie tijdens Britain’s Got Talent 2017
Niels was een van de grote sensaties tijdens Britain’s Got Talent 2017 zoals te zien is op onderstaand filmpje:

Meer info op: www.nielsharder.nl