De ontbrekende schakel in veel programma’s! Onze acteurs ontvangen of zwaaien uit. Ze serveren en presenteren, spelen theater, zetten de boel op stelten, helpen mee of werken tegen, vermaken, verbazen, openen en sluiten. Voor iedere vraag hebben wij een oplossing met creatief maatwerk en een passend personage. Hieronder een selectief overzicht van de mogelijkheden.

Zie-meermin
De helderziende Zie-meermin is gekleed in een watergewaad en lange lokken. Om haar heen staan zes grote gekleurde vissenkommen met creaturen uit de zee. De gasten vangen de zeebeesten met een netje. De Zie-meermin ‘ziet’ en vertelt de link tussen het creatuur en de gast. Zij geeft daarbij tips om zakelijk succes of persoonlijk geluk te bereiken.

Champagnière
De Champagnière presenteert op stijlvolle wijze champagne, wijn of smoothies en creëert een uniek toastmoment. De kunstzinnige combinatie van metaal, glas, licht en vloeistof vormt een elegant samenspel met de dame in een zilveren jurk. In de flexibele metaalconstructie worden 50 glazen geplaatst die onopvallend door een assistente worden bijgevuld. Goed in te zetten voor zowel kleine als grote aantallen gasten.

Wandelende Tartière
Deze imposante kleurrijke verschijning presenteert op onvergetelijke wijze hartige en zoete hapjes aan uw gasten. De Tartière beweegt zich door de ruimte met acht gouden dienbladen. De Wandelende Tartière kan ook een openingswoord spreken of een gedicht voordragen. Informatiefolders of producten kunnen door de Tartière op een ludieke manier onder de aandacht gebracht worden.

De Fietsende Ober
Leo Vandewoestijne behoort als voormalig Europees en Amerikaans kampioen eenwielfietsen tot de absolute top van freestyle eenwielfietsers. Hij daagt het publiek graag uit het onmogelijke voor hem te verzinnen en zorgt zodoende op elk evenement voor verbazingwekkend spektakel. Als fietsende ober schenkt hij de koffie, thee of limonade met het hoofd keurig in de kopjes en voorziet uw gasten in razendsnel (fiets-)tempo van drankjes en hapjes.

Hartenvrouw
De Hartenvrouw begroet uw gasten op enthousiaste wijze. Zij heeft haar hart op de juiste plaats en zorgt daarmee voor een spraakmakende interactie tussen de gasten. Ze leest hartstochtelijk gedichten voor en luistert naar de hartenwensen van de gasten.
De Hartenvrouw draagt een groot hartvormig fluwelen prikbord bij zich mee. Dit grote hart is als een lopend gastenboek: gasten schrijven hun gelukwensen, gedachten, vragen of ideeën op papieren hartjes en spelden deze op het hart.

Miss Maas
Ze draagt de rivier om haar middel. Aan de kade staan bekende Nederlandse gebouwen en beelden. De gasten vissen gedichten/teksten uit de rivier. Miss Maas draagt ze op theatrale wijze voor. Een uitstekende manier om uw boodschap op ludieke wijze over te brengen.
Miss Maas kan aangepast worden! Zet een gebouw naar uw keuze aan de kade, laat een paar thema gedichten maken of verander de naam in bijvoorbeeld Miss Amstel of Miss IJsselmeer!