Witte Duifjes
Een mooie, vrouwelijke, sierlijke en  bovenal opvallende steltenact. Deze betoverende sneeuwwitte vredesduifjes versterken elkaar als duo en vullen elkaar prachtig aan. Ze passen prachtig in een winters landschap.

Nest-ei
Een ‘vogelvrouwtje’ deelt haar trots met het publiek vanuit haar ronddraaiende nestje. Maakt het ei geluid? Luister maar even…
Hier, krijg je een veertje van me. Speelt 3 x 40 minuten en heeft een stroomaansluiting nodig voor het ronddraaiende nest.

De Paas-Attractie
Kijk mee hoe de kuikentjes uit het ei komen! Een leuke opzet met een aantal broedbakken en warmtelampen waarmee de eitjes uitgebroed worden. U ziet de kleine kuikentjes van kippen, ganzen en eendjes. Uitleg en begeleiding krijgt u van de paashaas en natuurlijk krijgt u een paaseitje mee (tegen meerprijs).

De Paasboerderij
Een mini-boerderij met huisje in het voorjaar. In het huisje ziet u de kuikentjes en broedbakken zoals bij De Paas-attractie. Daarbij krijgt u De Voorjaars-Wei, een met kleine hekjes afgezette speelplek met daarin lammetjes, kleine geitjes, jonge konijntjes, cavia’s en andere kleine dieren. Het geheel staat weer onder deskundige begeleiding (desgewenst in Paashaas-kostuum). De kinderen mogen de dieren aaien en ook staan de manden met paaseitjes weer als presentje klaar (tegen meerprijs).

Eggs on Wheels en De Paas Eggspress
Een Paashaas trekt een grote mand op wieltjes door de straat of het winkelcentrum. In de mand levende kuikentjes en choco-paaseitjes als presentje voor de kinderen. Bij de Paas Eggspress is het zelfs een paardje dat dezelfde mand met daarin ook de Paashaas voorttrekt. Ook hierbij worden paaseitjes (tegen meerprijs) uitgedeeld en de kinderen mogen een kijkje bij de kuikens nemen.

Het Paasnest
Het paasnest van Party Arts is een grote met roze pluche beklede mand omzoomd met voorjaarsbloemen (gele narcissen), waarmee de kinderen of ouders mogen proberen met een vangnetje chocolade-eieren te vissen. Een leuk spelletje onder begeleiding van het paas-meisje. Een lieve dame maar met grote, roze, pluche paashaas-oren!

Paashazen-Looporkest
Vier muzikale paashazen verhogen als looporkest de paasvreugde met toepasselijke muziek tijdens een dagdeel van 4 uur met 4 x 45 minuten.

Paashaas op stelten
Een levensgrote, 2,5 meter hoge paashaas op stelten met komische animaties (en – indien gewenst – het uitdelen van paaseitjes). 4 x 30 minuten tijdens een dagdeel van 4 uur.

Het Eiermannetje
Gemaakt van honderden eieren in vrolijke kleuren begroet het Paasmannetje iedereen enthousiast  en deelt paaseitjes uit. Ei ei, het Eiermannetje hoort erbij!

Haasje over
Deze twee acrobatische paashazen maken het winkelcentrum onveilig met hun acrobatische toeren.

Compleet paashazenfestijn
Twee acrobatische paashazen, één paashaas op stelten, één gulle uitdeel-paashaas en een luchtige paashaas (ballonnenmodelleur als paashaas) die een middag lang de boel op stelten zetten.

Schminkstand met 2 paashazen
Deze lieve paashazen schminken zoveel mogelijk kinderen. Ze voldoen aan de vele wensen van de kinderen. Bijna alles is mogelijk!

Gulle paashazen
Deze paashazen huppen vrolijk door de straat en delen paaseitjes uit aan het publiek.

Paashaas met gele suikerspinnen
Deze paashaas kan wel een heel bijzondere kunstje. Hij draait een heerlijke lekkernij voor de kinderen, met een speciaal paastintje. Wie zal er niet smullen van deze gele paas-suikerspin.

Tik Tik een Eitje                                         
Paaseieren verven. Twee Paashazen gaan met de kinderen de eieren voorzien van de mooiste creaties. Is het klaar nemen de kinderen het kunstwerk mee naar huis. Ook maken ze eierdopjes en zijn kleurplaten.

Q-Trix
Onze lopende komische goochelaar die overal setjes van circa 15 minuten speelt en dan weer doorloopt. Veel interactie met het gehele familiepubliek en uit zijn goocheltrucs komen… paaseieren!

Balloon Giant
Onze ballonkunstenaar. Maar ditmaal maakt hij paashazen op reuzenformaat die de kinderen als presentje mee naar huis krijgen.