Foto 1 door Wim de Knegt

Iedereen heeft wel eens wat te vieren. Een verjaardag, een trouwfeest, een boottocht met de familie enz. Naast het genoeglijke samenzijn is er levende muziek. Niet overheersend aanwezig maar gewoon gezellig! Peter Bruys speelt al meer dan twintig jaar op feesten en partijen.

Als een troubadour werkt hij, zonder versterkers, zodat een goed gesprek mogelijk blijft. Peter bespeelt de accordeon en hij zingt. Het juiste lied op het juiste moment. Zo loopt hij van tafel naar tafel en maakt er een gezellige boel van. Peter kan ook wat meer op de achtergrond spelen. De accordeon is bij uitstek geschikt voor romantische sferen. Zo wordt het al gauw een avond om niet te vergeten; een dierbare herinnering en zo hoort het.

Een greep uit het repertoire: zeemansliederen, Jordaan-repertoire, smartlappen, klassiekers, “Ja zuster nee zuster”, liederen uit de oude doos, “Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben”, Nederlandstalige popmuziek. “Zijn er al verzoeknummers?” Peter Bruys speelt haast ieder lied wat u maar vraagt (uitgezonderd de Matthäus Passion) dus roept u maar! Voor een onvergetelijke avond, gezellig sfeervol en meezingen.

Peter is in de Kerstperiode ook te boeken als troubadour geheel in Dickens-stijl. Meer info over onze Kerstacts staat op www.winterentertainment.nl