Ga jij even lekker uit je (bak)plaat! Hier mag wel wat je thuis niet mag! Even lekker rammen op de deksels en met pollepels de bodem uit de pannen slaan!
En het is altijd het gezelligst in de keuken toch? De perfecte theatrale geluidsoverlast of muzikale aanvulling op uw lunch, diner of foodevenement én met komische animatie.
En wellicht krijg jij er ook nog een leuk deuntje uit? Het Nederlands Volkslied, de tune van Studio Sport, When We Were Young van Adele? Het is even zoeken maar ze zitten er echt in! Samen spelen met je collega’s, je vrienden of met je kinderen…Het kan allemaal. (gehoorbescherming kan natuurlijk worden meegeleverd) En dat alles onder de begeleiding van de komische Zweedse Kok(s) a la de Muppetshow. Én met popcorn én met een knutseltafel voor de kinderen? U mag het zeggen!

– samen met je collega’s nieuwe ritmes vinden onder begeleiding van een professionele percussionist – een half uur durend muzikaal interactief (!) intermezzo door drie percussionisten – een speciale keukenpercussie-workshop voor kinderen waarbij ze ook nog zelf een koksmuts knutselen – een workshop lichaamspercussie, onder begeleiding van onze percussionist kunt u desgewenst op een model of collega of op uw eigen partner oefenen… – een gezamenlijke muzikale finale waarin de percussie de basis vormt van een zelf gemaakt lied.