Q-TrixOpAfstandDichtbijHoofdfoto1

Q-Trix Close Up
Johan Janssen met close-up magie en trix op de vierkante centimeter Hij houdt van magie, variété, vuur én zijn publiek.Door zijn jarenlange ervaring met de oude magie én met de nieuwste ontdekkingen is Johan in staat moderne toverkunst te laten ontstaan. Op subtiele wijze weet deze meester in de magie, opvallend en toch bescheiden, de toeschouwer recht onder zijn neus te verbazen, te verwonderen en in een wereld vol verrassing mee te nemen.

De Wonderverkoopman
Hij probeert zijn bizarre waar te slijten op zijn eigen wijze: vliegende tapijten in alle soorten en maten, koperen wonderlampen, handgeknoopte touwen en en passant wat kamelen. Zijn handelskletspraat is ongeëvenaard en het publiek raakt geboeid en betrokken. Deze “oosterse” verschijning lijkt zó uit het oriëntaalse onze wereld in te stappen De vier elementen zitten in alles verborgen: water (hard nodig in de woestijn!), vuur (de vlammen slaan soms uit zijn koopwaar!) , aarde (water verandert in zand waar je bij staat!) en lucht (wie zweeft daar omhoog???)… De Wonderverkoopman levert een complete performance met sproeiende finale! Een voorstelling met magie, humor en prachtige stories.

Johan de Vuurman
Een warmvlammend welkom voor uw gasten met deze vurige verschijning. Met zijn passie voor vuur ontvangt hij uw gasten zowel groots als pakkend en houdt Johan de Vuurman uw gasten een brandend verlangen naar meer voor…. Vuurperformances waarbij soms alledaagse voorwerpen spontaan vlamvatten, en vuur niet alleen spektakel maar ook hartverwarmend blijkt te zijn.

Dr. Q’s magistrale vlooiencircus (variété, straattheater)
Stap terug in de tijd en neem een kijkje bij het kleinste circus ter wereld, bevolkt door minuscule artiesten: VLOOIEN!!!

Klein van stuk, groot in daden! Zie hoe deze kleine kunstenmakers een koets voortrekken, balans zoeken op een loopbal en de weergaloze stunt van de levende kanonskogel vlekkeloos uitvoeren! Tevens kunt u getuige zijn van een dubbele salto op het strakke koord met als grande finale de sprong des doods door een brandende hoepel! En dit allemaal op een speeloppervlakte van nog geen 900 cm2! De alom gerespecteerde vloloog Dr. Q presenteert de voorstelling en doorweeft het spektakel met interessante wetenswaardigheden over de voortdurende training en het bijzondere leven van de artiesten.