Waarzegster Rosa Mare werkt al meer dan 25 jaar met tarotkaarten en laat met liefde de magie van het leven zien als Orakeltheater. Lichtvoetig, theatraal en met goed gevoel voor humor. En daarnaast biedt zij enkele speciale mogelijkheden, solo of duo en met of zonder tent:

De Wensweefster
Een wens, een wensweef ritueel, een geweven wens? De wensweefster heeft de gave om bij groepen mensen de individuele mens aandacht en magie mee te geven. Neem plaats, laat je wens weven, de wensweefster vertelt het waarom van de keuze van de kruiden bij de wens, wat ze betekenen en welke kracht deze kruiden hebben. Na afloop ga je met een magisch buideltje naar huis. Daarmee kun je met een klein ritueel de wens de kracht mee geven die nodig is om uit te komen. De oude kennis van het Wensweven is vertaald naar een uniek ritueel dat past in deze tijd. Op elk evenement en feest kunnen we de gasten, groot of klein, een blijvende herinnering en magie mee geven.

Runen orakel
De eerste symbolische tekens om gedachten mee uit te drukken werden runen genoemd naar het Gothische  woord “Runa’ dat geheim betekent. Elk runen symbool is een  opslagplaats voor intuïtief weten. Het vraagt inzicht en ervaring om deze stenen te kunnen interpreteren en de inhoud van de boodschap helder te verwoorden. Als Rosa Mare met haar runenstenen werkt dan merkt zij dat het mensen mateloos boeit en zeer aanspreekt, vooral door de puurheid van de stenen met hun tekens. Maak kennis met  het Oud ritueel der runenstenen. Zij geven wijsheid en inzicht .

Koffiediklezen
Koffiediklezen is een oud ritueel. Rosa Mare leerde het lezen van een Balinese dadong (oma). Met zorg wordt de koffie gezet voor de persoon waar zij het koffiedik voor gaat lezen.

Na het drinken van de koffie blijft er koffiedik achter in het kopje met een bijzonder en unieke patronen. Hieruit kan zij verleden, heden en toekomst aflezen. Elke keer is er verbazing, herkenning en verwondering over wat zij verteld, en soms nieuwe kijk op de gebeurtenissen in het leven. Een heldere serieuze uitleg met een vleugje humor.

Rosa Mare geeft workshops kaartleggen, numerologie en runentekens.