Onze Sint en een heleboel Pieten -in alle kleuren en variaties- zijn al weer druk bezig met alle voorbereidingen. Er komen zeker nog een paar surprises ! Hier vast het eerste cadeaulijstje voor u.

Piet Pien in Dubbel Trouble
Oh nee! Pien komt erachter dat de hoofdpiet per ongeluk zit opgesloten in de Pepernotenfabriek. Het is al bijna Pakjesavond en de hoofdpiet is de enige die het handschrift van Sinterklaas kan ontcijferen. Zal het Pien en haar vrienden lukken de hoofdpiet te bevrijden voor 5 december het Sinterklaasfeest los barst? 
Gelukkig schieten Detective Dubbel & Detective Dubbel Dubbel onze Pien te hulp, zodat ze deze moeilijke Sint-situatie eens goed onder de loep kunnen nemen…

En , zoals altijd, komt er natuurlijk een heel leuk sinterklaasfeest! 

Sinterklaas-Ballonnen-Spektakelshow
Een doldwaze kindershow over vriendschap, kadootjes, pesten, snoep en verlanglijstjes. Onze ballonartiest neemt de kinderen mee in een te gek avontuur vol grappen, grollen, liedjes en ballonnen. Alhoewel hij al snel dikke vriendjes met zijn publiek wordt zit hij vooral zichzelf in de weg. Als daardoor de hele show dreigt fout te lopen willen de kinderen maar al te graag assisteren. En natuurlijk: eind goed, al goed – want ze krijgen bezoek van een hele speciale gast. Alle kinderen zitten dan ook van begin tot eind op het puntje van hun stoel te genieten van deze grote georganiseerde chaos waar grote mensen natuurlijk niets van snappen. Maar ja, die worden ook niet gekozen als pepernoten-assistent. Oh, kom er eens kijken naar deze echte kindervoorstelling vol gein en plezier, want dit is de Spektakel Kinder-Sinterklaasshow van 30 a 45 minuten.

Waar is Pietje nu?
Het kanariepietje van Piet is zoek. Het vogeltje is gevlogen. Dus wordt het hele Pietenhuis op z’n kop gezet en blijken er heel wat vreemde vogels rond te vliegen. Maar Pietje, nee… Of zou Sinterklaas er iets meer van weten? Wordt het raadsel in deze kindervoorstelling 40 minuten opgelost?

Acrobatische Pieten
Deze Pieten zijn top-acrobaten. Zij kunnen hun trucs zelfs op de BMX en eenwielfietsen doen in 3 x 30 minuten.

Sint Nicolaas
En bij wie echt durft komt de Sint zelf op bezoek. En hij blijkt heel goed op de hoogte te zijn met wat iedereen het afgelopen jaar heeft uitgespookt! Sint met 1 of meer Pieten en tijdsduur in overleg.

Duo Pepernoot
Twee muzikale Pieten, op bas en accordeon, zingen er samen vrolijk op los! Ze brengen de bekende Sinterklaasliedjes, maar zeker ook andere liedjes voor kinderen, groot en klein. Zoals “In de maneschijn” en “Bob de Bouwer”. Het kan echt een gekke boel worden want Duo Pepernoot is écht interactief met het publiek. Ze spelen akoestisch en mobiel en wel 4 x 30 minuten , maar kunnen ook versterkt op een podium.