The Rolling Amazons is het enige gezelschap met dans, animatie, en spectaculaire kostuums op rollerskates!

Flower for Power
The Rolling Amazons zetten de bloemetjes buiten! De natuur is in volle bloei, dus is er werk aan de winkel. Want snoeien doet bloeien! Met hark, bezem en heggenschaar in de hand dansen deze bloemrijke dames op hun rollerskates. Van top tot teen een fleurige verschijning met hun prachtige kostuums en kleurrijke karakters. Laat je meevoeren in de bloemenwereld van deze gekke dames, en wie weet gaat de zon schijnen!

Quest for Time
Zijn ze op zoek naar avontuur, of op een speciale missie? Deze skaters zijn in elk geval niet van hier. In steampunk stijl rollen ze als wegpiraten hun mysterieuze doel achterna.
Met straattheater en dans op skates creëren The Rolling Amazons met deze act een bijzondere sfeer op ieder evenement. Sprakeloos onderzoekend verkennen deze reizigers alles om zich heen. Rollend door de tijd verbazen ze zich over de kleinste details van de gewoonste zaken. Niets is meer normaal. Laat je meevoeren in het avontuur van deze mysterieuze dames!

Strolling for Gold
The Rolling Amazons rollen voort in het goud en betoveren het publiek. Ze belichten de mooie dingen in het leven, om ze te delen met u! Welke gouden momenten zullen ze vandaag ontdekken? Zij verbinden én verblinden het publiek met swingende danspassen. Een combinatie van schoonheid, plezier, glamour en dans op rolschaatsen!

Straattheater en/of dans show
The Rolling Amazons zijn zowel als mobiele animatie plus als showact inzetbaar. In de acht minuten durende dans-act zetten de Amazons een verwonderende choreografie neer. Gebruik makend van rollerskates, originele muziek, bizarre kostuums en subtiele lichteffecten. Het ene moment loopt het op rolletjes, even later vechten ze hun weg naar bestemming. Waar zijn ze naar op zoek? Deze show is zowel geschikt op een plein als op een podium.
Straattheater op skates is al origineel, maar in deze stijl helemaal! The Rolling Amazons zijn zeer geschikt voor evenementen met een groot oppervlakte en/of veel publiek. Door hun snelheid, wendbaarheid en flexibiliteit is interactie met het publiek gemakkelijk. Extra leuk is dat men de skaters niet altijd ziet aankomen. Zoals het publiek zich verbaast over deze vreemde gasten, zo verwonderen de reizende onderzoekers zich over het publiek. En even onverwachts als de Amazons verschijnen en contact maken, skaten ze ook plotseling weer verder op hun onderzoekende tocht.

Daarnaast heeft het Amazons team de nodige ervaring met het ontwikkelen van acts op maat, en het meedenken met en inspelen op de wensen van de klant. Hun originele, dynamische acts zijn dan ook al op vele gelegenheden met succes ingezet.

Zie ook: www.rollingamazons.com