Een Top-Vrouwen party- en feestband. Deze Girl Power Danceband met ijzersterke vocalen, krachtige ritmes, creatieve saxofoon-solo’s, en soms aangevuld met percussie of een volledige Ladies-blazerssectie, brengt herkenbare maar toch verrassende dance-medleys met gegarandeerde superswing. TooHottoHandle is een combinatie van show, interactie en aanstekelijk repertoire , aantrekkelijk én opmerkelijk; voor oog en oor!

De missie van deze dames is om elk feest op z’n kop zetten, naar een climax toe werken, deze kracht, vuur én energie om te zetten in een onvergetelijke belevenis samen met en voor uw gasten. De door TooHotToHandle bewerkte ’80-90-ties’ t/m hedendaagse hits zijn een mix van disco, dance-, house- en popsongs, R&B én intieme ballads, afgewisseld met af en toe een stevig rocknummer, en zijn uw garantie voor een 100% geslaagd feest. De samengestelde band bestaande uit topmuzikanten welke spelen of hebben gespeeld met o.a. wijlen Rosa King, Stevie Wonder, Snap, Candy Dulfer, Claudia de Breij, Xander de Buisonjé, Lois Lane, Waylon, Total Touch, Marco Borsato, Rene Froger, Rob de Nijs, Ruth Jacott, Janet Jackson, Lionel Richie, Billy Ocean, Junkie XL en anderen.

De bezetting kan variëren van 7 tot 12 personen met lead vocals, drums, bas, gitaar, toetsen, sax, blazers en percussie. Een licht- en geluidsset met eigen technici is inbegrepen en een spectaculaire uitgebreide lichtshow is op aanvraag beschikbaar.