Uili’s Tropical Summer Show!
De Braziliaanse circusartiest Uili Bispo tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht met zijn virtuoze straatshow. Me zijn rondtollende cyr-wheel (een enorme hoepel), trucs, jongleren en clownerie nodigt hij iedereen uit om je weer even jong te voelen. Je bent nooit te oud om te spelen!

Hij neemt het publiek mee op een reis door oude, al jaren vergeten, spelletjes te combineren met moderne circustechnieken. Een show om van te genieten met familie en vrienden, voor jong en oud. En door Uili gepresenteerd met Zuid-Amerikaanse flair en charme en onblusbare energie.

Foto’s door Kirstin Schmidt

Desequilibrats
Een pakje bij je thuis laten afleveren? We kunnen het niet meer missen. Wij zijn de vele koeriers die ons pakket veilig bij ons brengen enorm dankbaar. Uili en Gisele zijn 2 bezorgers die hun job met passie en precisie uitvoeren. Geen huis te ver, geen verdieping te hoog. Maar wat als het pakket naar de 13e verdieping moet?
De Braziliaanse artiest Uili en zijn partner Gisele zoeken samen het evenwicht in hun nieuwste show “Desequilibrats”.

Een uitgebalanceerde combinatie van comedy, duo-acrobatiek en de “perche” : luchtacrobatiek in de hoge paal. Een vrolijke en spannende voorstelling geschikt voor alle leeftijden en het hele gezin.

Foto’s door Marta Garcia