Alles met liefde voor U : 10 Valentijnsacts

Alles is Liefde
Een uitbundige doldwaze hartengroep die pure liefde en vrolijkheid verspreidt in een hartverwarmende performance Laat u verleiden en ontvang een hartje.

Lava Love Queens
3 meter hoge liefdesgodinnen in grote hoepelrokken met complete LED-verlichting als het donker wordt.

Red Sweethearts
Passie op stelten. Zij betoveren het publiek met hun prachtige verschijning en laten uw hart sneller kloppen.

Heart Attack
Als boodschapper van de liefde stuur de dame in de enorme rok haar Halve Harten op het publiek af. U wordt uitgenodigd onder haar rok voor een spannende ontmoeting met een onbekende! Is dit een liefdesmatch?  

Valentina
Stuur een echte kaart aan je geliefde. Valentina’s rok bestaat uit heel veel kaarten met mooie teksten. Daar mag je er 1 uitzoeken. Je kaartje kun je schrijven op haar schrijftafeltje dat ze op haar buik draagt. Uit haar hoed tovert ze een postzegel en je kunt het kaartje posten in de brievenbus op haar rug.

Love-Tails
Kan je ook zoenen met je neus? Het stokstaartjes-duo is op liefdespad en spreidt hun pootjes voor een innige Valentijns-omhelzing……met jou! Free Hugs! 

Zeg het met een Bloemetje
De Zingende Reuzenboeketten brengen in volledig bloemendecor vrolijke, romantische en dwaze flower-power lovesongs.

Duo Valentine
“You are my Valentine” en 100 andere romantische melodieën die u bijna vergeten was voor u gespeeld door uw muzikale Valentijns-duo.

Valentijns-Troubadour

Onze Valentijns-troubadour(s) presenteren mobiel en akoestisch met zang en accordeon prachtige chansons en liefdesliedjes.

Love Has Wheels

Een verliefd stel met romantische date op de fiets? Capriolen, stunts en acrobatiek zijn noodzakelijk om elkaar te vinden. Hoe meer zij in hun fietsen en elkaar verstrengeld raken hoe spannender de vraag: zal hun liefde blijven rollen of raken ze onder hun eigen wielen gevangen?