Wandelende Dagboeken
Loop je rond met een spannend verhaal dat je maar niet uit je hoofd krijgt of heb je net de liefde van je leven ontmoet? Twee levensechte, charmante dagboeken bieden uitkomst. Aan de hand van een grote strik zijn de boeken te openen. Pen in de hand en schrijven maar. Of je nu spannende avonturen beleefd hebt, je zielenroerselen of dichterlijke uitspattingen kwijt moet, het papier is geduldig en het Wandelend Dagboek zelf ook.
Ze zijn tevens een elegante aanwezigheid als gastenboek en kunnen op originele wijze informatie verzamelen over een bepaald onderwerp.
De titel op het boek wordt aangepast op uw evenement en thema.
De teksten kunnen desgewenst worden gepubliceerd op de Facebookpagina van het event en de bladzijden overhandigd aan de organisatie.

Foto Geert Snoeijer

Under Her Skirt
Een torenhoge dame lokt je onder haar rok, ze verlangt naar iemand die haar in beweging zet. Onder de rok word je warm onthaald door haar eigenzinnige alter ego. Zij zal je verwennen en voor je zingen op voorwaarde dat je de gastvrouw, die op eenzame hoogte zit, in beweging zet. Laat jij je hiertoe overhalen? En wie heeft nu eigenlijk de touwtjes in handen?Under her Skirt is een interactieve performance voortgekomen uit een fascinatie voor het kostuum uit de zeventiende eeuw. Een vrouw zat er in gevangen, maar tegelijkertijd straalde haar verschijning macht uit. Het dragen van de enorme rok was zwaar en onhandig en je kon er van alles onder verstoppen.

Under her Skirt was al te zien op o.a. Oerol, Festival Boulevard, Karavaan, Robodock Festival, Milkshake Festival, Olala Festival (AUT),  A(rt)nimation Festival (LU)

Heart Attack
Een hartverwarmende performance die de liefde predikt. Het publiek wordt uitgenodigd in haar rok voor een ontmoeting met een onbekende.

Als boodschapper van de liefde stuur de dame in de enorme rok haar handlangers de Halve Harten op het publiek af. Ieder afzonderlijk gaan ze op jacht om iemand te vinden en leggen diegene een openhartige vraag voor: Waar stroomt jouw hart van over? Of: Wat is jouw hartenwens? Als ze hierover verder willen kletsen, ontmoet het tweetal elkaar vervolgens onder de jurk en wordt verwelkomd door hun gastvrouw.  De missie van deze act is dat twee onbekenden elkaar ontmoeten en leren kennen.

Spread the love!

Fotot's Ronald Griessen
Foto's Marco Reeuwijk

De Drijvende Diva
Is het een droombeeld van een verdwaalde dame, of toch een sirene?
Drijvend in een enorme baljurk van paraplu’s zingt een sopraan beroemde aria’s van onder meer Mozart en Puccini. Gracieus voortbewogen door twee sierlijke waterlakeien betovert de diva het publiek met haar zuivere stem.
Als de avond valt en het donker wordt, verschijnt de Diva zelfs in een verlicht kostuum. Als een dwaallicht zweeft ze over het water, wat een magisch effect geeft.

De Drijvende Diva is een korte, theatrale muziekuitvoering op het water van Victorine Pasman (concept en kostuumontwerp) en wordt sinds 2015 door Frédérique Klooster en andere (mezzo)sopranen uitgevoerd. De Drijvende Diva was al te zien op vele festivals en evenementen waaronder Lowlands, Wonderfeel Festival, Oerol, Solar, Gergiev Festival, Festival Classique, Musikfestspiele Potsdam (DE), het Festival van Vlaanderen (BE) en Festival du Périgord Noir (FR).